Dead Sea Mud Soap

SKU: PROD-16616
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Një sapun unik i perzier me baltë nga deti i vdekur, kombinimi i tij mbron lekuren tuaj nga bakteriet. Balta ndihmon per te pastruar dhe rinovuar lëkurën tuaj. PASTRON THELLESISHT LEKUREN TUAJ DUKE LARGUAR YNDYREN E TEPERT DHE PAPASTERTITE. BALTA NATYRALE E DETIT TE VDEKUR FORCON LEKUREN TUAJ DHE NDIHMON NE LARGIMIN E SHENJAVE DHE ACNEVE. ZBARDHON FYTYREN TUAJ DHE E BEN ATE TE PASTER....
Disponueshmëria:

0 Në Stok

300 L

Përshkrim

Një sapun unik i perzier me baltë nga deti i vdekur, kombinimi i tij mbron lekuren tuaj nga bakteriet. Balta ndihmon per te pastruar dhe rinovuar lëkurën tuaj. PASTRON THELLESISHT LEKUREN TUAJ DUKE LARGUAR YNDYREN E TEPERT DHE PAPASTERTITE. BALTA NATYRALE E DETIT TE VDEKUR FORCON LEKUREN TUAJ DHE NDIHMON NE LARGIMIN E SHENJAVE DHE ACNEVE. ZBARDHON FYTYREN TUAJ DHE E BEN ATE TE PASTER.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5