Smerald Jeshil Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

SKU: PROD-18251
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional me Bazë Bimore   Kodi:8.13   Ngjyra:Green Emerald - Smerald Jeshil Forcon flokun kunder thyerjeve Tone ngjyre natyrale Ngjyre qe Zgjat Gjate Mbulon Thinjat 100%   Per Perdorim Profesional dhe Vetiak (Shtepiak) Lexoni me kujdes letren demonstrative. Vetem per perdorim te jashtem. Paketimi: 100 ml Krem + 150 ml Oxidant + 10 ml Serum....
Disponueshmëria:

500 në magazinë

1,000 L

Përshkrim

Nitro Canada Cinema Professional Hair

Colagen Pro Hair Color System

Produkt Profesional me Bazë Bimore

 

Kodi:8.13

 

Ngjyra:Green Emerald - Smerald Jeshil

Forcon flokun kunder thyerjeve

Tone ngjyre natyrale

Ngjyre qe Zgjat Gjate

Mbulon Thinjat 100%

 

Per Perdorim Profesional dhe Vetiak (Shtepiak)

Lexoni me kujdes letren demonstrative.

Vetem per perdorim te jashtem.

Paketimi: 100 ml Krem + 150 ml Oxidant + 10 ml Serum.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5