Touch Me Sapuni El-Baraka me farën e zezë

SKU: PROD-16675
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Touch Me Sapuni El-Baraka me farën e zezë Zbut lëkurën e trupit dhe të fytyrës. Rrit ëmbëlsinë e lëkurës së trupit dhe fytyrës. I rezervon fytyrës dhe trupit bukurinë. Përmison kualitetin e flokut dhe ruan flokun nga rënia. Eleminon Zbokthin. Përdorimi i përhershëm i sapunit pastron lëkurën dhe i jep vitalitet lëkurës së trupit dhe fytyrës. Ky sapun rrit butësinë dhe bukurinë e lëkurës...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

300 L

Përshkrim

Touch Me Sapuni El-Baraka me farën e zezë

Zbut lëkurën e trupit dhe të fytyrës.

Rrit ëmbëlsinë e lëkurës së trupit dhe fytyrës.

I rezervon fytyrës dhe trupit bukurinë.

Përmison kualitetin e flokut dhe ruan flokun nga rënia.

Eleminon Zbokthin.

Përdorimi i përhershëm i sapunit pastron lëkurën dhe i jep vitalitet lëkurës së trupit dhe fytyrës.

Ky sapun rrit butësinë dhe bukurinë e lëkurës tuaj.

Përdorimi: Aplikojeni në fytyrën e lagur dhe në trup gjate dushit ose banjës.

Përdoreni në mëngjes dhe në mbrëmje.

Sasia 135 gr

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5