Touch Me Sapun Kunder Njnollave te Erreta

SKU: PROD-16676
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Touch Me Sapun Kunder Njnollave te Erreta Ky sapun ndihmon në largimin e zonave të errëta dhe ç'ngjyrosjes së lëkurës. Ky sapun është i tejmbushur me mirësitë e ekstrakteve natyrale duke i siguruar lëkurës tuaj një eleminim total të ceneve dhe pikave të errëta. Ekstraktet herbale dhe Vitamina E & C ushqejnë dhe zbusin lëkurën tuaj, e ndihmojnë të rigjallëroj lëkurën dhe rivendosjen e qartësisë dhe past&...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

300 L

Përshkrim

Touch Me Sapun Kunder Njnollave te Erreta

Ky sapun ndihmon në largimin e zonave të errëta dhe ç'ngjyrosjes së lëkurës.

Ky sapun është i tejmbushur me mirësitë e ekstrakteve natyrale duke i siguruar lëkurës tuaj një eleminim total të ceneve dhe pikave të errëta.

Ekstraktet herbale dhe Vitamina E & C ushqejnë dhe zbusin lëkurën tuaj, e ndihmojnë të rigjallëroj lëkurën dhe rivendosjen e qartësisë dhe pastërtisë së lëkurës.

Bën lëkurën tuaj të duket sa më

Sasia 135 gr

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5