Touch Me Sapun me Shege

SKU: PROD-16699
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Touch Me Sapun me Shege Një sapun unik, i cili i jep lëkurës tuaj përmisim, butësi dhe e ndihmon atë të rris funksionin e ushqimit të lëkurës. Ekstrakti i shegës bashkpunon me ekstraktet herb-ale duke ndihmuar në parandalimin e oksidimit, redukton irritimin dhe in-flamacionin e lëkurës. Përdorimi i rregullt do të japi rezultatin e një lëkure të butë dhe të freskët. Shega: Ndihmon, mbron dhe restauron lëkurën duke e mbajtur...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

300 L

Përshkrim

Touch Me Sapun me Shege

Një sapun unik, i cili i jep lëkurës tuaj përmisim, butësi dhe e ndihmon atë të rris funksionin e ushqimit të lëkurës.

Ekstrakti i shegës bashkpunon me ekstraktet herb-ale duke ndihmuar në parandalimin e oksidimit, redukton irritimin dhe in-flamacionin e lëkurës.

Përdorimi i rregullt do të japi rezultatin e një lëkure të butë dhe të freskët.

Shega: Ndihmon, mbron dhe restauron lëkurën duke e mbajtur njëkohësisht të fortë dhe të rinuar.

Sasia 135 gr

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5