Touch Me Sapun Anti Akne Kermill

SKU: PROD-16704
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

300 L

Përshkrim

Touch Me Sapun Anti Akne Kermill

Një forcë unike për hidratimin e thellë të lëkurës.

I jep fuqi rigjeneruese lëkurës dhe kapacitet për të përballuar mbitendosjen e saj.

Gjithashtu plotëson barrierën lipide të lëkurës dhe shkakton rigjenerimin e qelizave të dëmtuara, duke parandaluar dhe larguar në të njëjtën kohë aknet, çarjet, shenjat e akneve dhe të të gjitha llojet e dëmtimeve të lëkurës.

Ekstrakti i Kërmillit: bën të mundur lulëzimin e lëkurës ose cipës së lëkurës, eleminon qelizat e vdekura, të cilat ndodhen në sipërfaqen e lëkurës tuaj.

Sasia 135 gr

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5