Kremra

Snail Cream

0nga 5
(0)
  • Snail Cream Kremi me ekstraktin e kermillit pastron, zbardh dhe zbut lekuren, ndihmon ne eliminimin e shtresave te vdekura dhe bakterjeve te lekures dhe rrudhave etj... Sasia 80 gr...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Orchid All day protection cream SPF 60

0nga 5
(0)
  • Orchid All day protection cream Anti Solar eshte i formuluar me vitamine E dhe me nje spekter te gjere mbrojtjeje nga rrezet e diellit. Mbronn lekuren tuaj gjate dites dhe e hidraton ate duke i dhen...
Disponueshmëria:

0Në Stok

1,300 L Shto në shportë

All Day Protection Cream SPF 30

0nga 5
(0)
  • All day protection cream Anti Solar eshte i formuluar me vitamine E dhe me nje spekter te gjere mbrojtjeje nga rrezet e diellit. Mbronn lekuren tuaj gjate dites dhe e hidraton ate duke i dhenne nje p...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Orchid All day protection cream SPF 45

0nga 5
(0)
  • All day protection cream Anti Solar eshte i formuluar me vitamine E dhe me nje spekter te gjere mbrojtjeje nga rrezet e diellit. Mbronn lekuren tuaj gjate dites dhe e hidraton ate duke i dhenne nje p...
Disponueshmëria:

0Në Stok

1,000 L Shto në shportë

Krem per Mbulimin e Thinjave

0nga 5
(0)
  • Krem Kundër thinjave për Femra dhe Meshkuj Sekreti i MAGIC MIX Cream Kremi i flokëve Restoria Cream në mënyrë graduale dhe të kujdesshme, u jep ngjyrë thinjav...
Disponueshmëria:

50Në Stok

1,500 L Shto në shportë