Touch Me Sapun me Squfur

SKU: PROD-16706
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

300 L

Përshkrim

Touch Me Sapun me Squfur

Formule efektive kundër infeksioneve bakteriale dhe zgjebes.

Përdoret kundër puçrave me qelb dhe in-feksioneve të tjera të lëkurës, ndihmon kundër zgjebes dhe e parandalon atë.

Nëse përdoret rregullisht.

Ndihmon në shërimin e të prerave dhe lëndimeve të lëkurës, qetëson acarrimin ose kruajtejet e lëkures.

Sasia 135 gr

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5