Touch Me Sapun Anti Akne (pucrave)

SKU: PROD-16598
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Touch Me Sapun Anti Akne (pucrave) Sapun me fare te zeze arabe, i cili sherben per eleminimin e pucrave te moshes dhe pikave te zeza. Sasia 135 gr...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

300 L

Përshkrim

Touch Me Sapun Anti Akne (pucrave)

Sapun me fare te zeze arabe, i cili sherben per eleminimin e pucrave te moshes dhe pikave te zeza.

Sasia 135 gr

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5