Shampo Phenomenal me Ekstrakte te Bishtit te Kalit

SKU: PROD-18103
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

500 Në Stok

900 L

Përshkrim

Shampo Phenomenal me Ekstrakte te Bishtit te Kalit
Horse Tail Shampoo
Shampo me ekstraktet e bimes se Bishtit te Kalit,
per forcimin e flokeve te dobet
Trajtim Special per Floket dhe Skalpin
Kujdes Intensiv nga Produkte Natyrale

Sasia: 400 ml

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5