Royal Honey Per Vitalitet

SKU: PROD-16620
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
MJALTI MBRETËROR Per Vitalitet Mjalt sidri-qumesht blete-polen-për një memorie të fortë dhe aktive,energji dhe aftësi kreative Mjalt natyral i pasur me vitamina,aminoacide dhe kripëra minerale,të cilat nuk e bëjnë të nevojshme përdorimin e vitaminave dhe tabletave stimuluese. Dobitë kryesore të këtij produkti: • Aktivizon mendjen për një kujtesë më të fortë dhe më aktive. • Burim kryesor i energjisë dhe aktivitet...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

1,500 L

Përshkrim

MJALTI MBRETËROR Per Vitalitet

Mjalt sidri-qumesht blete-polen-për një memorie të fortë dhe aktive,energji dhe aftësi kreative Mjalt natyral i pasur me vitamina,aminoacide dhe kripëra minerale,të cilat nuk e bëjnë të nevojshme përdorimin e vitaminave dhe tabletave stimuluese.

Dobitë kryesore të këtij produkti:

• Aktivizon mendjen për një kujtesë më të fortë dhe më aktive.

• Burim kryesor i energjisë dhe aktivitetit

• Forcon nervat dhe i aktivizon ato për të zbutur stresin e studimeve në kohë provimesh

• Rrit imunitetin e trupit dhe pengon ndikimin e bakterieve dhe viruseve në trup

• Parandalon dhe pakëson dobësinë,lodhjen dhe stresin

• Kuron pagjumësinë dhe ndihmon për një gjumë të qetëështë anti-anemik

Mënyra e përdorimit:

• Përzieji mirë përbërësit me një lugë të thatë

• Për fëmijët; një lugë mesatare gjysmë ore para ushqimit, dy herë në ditë.

• Për të rritur; një lugë e madhe gjysmë ore para ushqimit, dy herë në ditë.

Sasia 175 gr

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5