Propolis Honey

SKU: PROD-16650
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

1,500 L

Përshkrim

Zgjidh shumë probleme të brendshme.

  • Mjalt shumë i mire për ata që vuajnë nga azma.
  • Heq inflamacionet ne ezofag.
  • Ndihmon për të trajtuar stomakun dhe ulçrën.
  • Rrit imunitetin e trupit kundër të gjitha sëmundjeve.
  • Eshte qetësues i fortë, sidomos për duhanpirësit.
  • Parandalon ftohjet dhe gripin.

Sasia 175 gr

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5