Xhel dhe dyll për flokët

SKU: PROD-20155
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

300 Në Stok

1,000 L

Përshkrim

Xhel dhe dyll për flokët

Ky xhel është një formulim i fuqishëm që ju lejon të modeloni flokët në formën që ju dëshironi. 

Mënyra e përdorimit: 

Vendosni një sasi të vogël në flokët tuaj dhe përhapeni atë duke i masazhuar flokët drejt rrënjës. 

Pasi e vendosni në flokë, jepni atyre modelin që dëshironi.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5