Organike

Immulti-C

0nga 5
(0)
 • Përfitoni duke Forcuar Sistemin tuaj imunitar me Immulti-C. ???? jashtëzakonisht i thjeshtë për t’u përdorur ???? Mund ta shtoni në ujë, lëng...
Disponueshmëria:

500Në Stok

2,000 L Shto në shportë

Shea Butter 50 gr

0nga 5
(0)
 • Shea Butter, Super ushqim për lëkurën tuaj Gjalpi Shea është një nga mrekullitë e natyrës, por ajo është një nga mrekullitë më të ...
Disponueshmëria:

500Në Stok

500 L Shto në shportë

Hurmat e Medinës, Ajwa 500 gr

0nga 5
(0)
 • Hurmat Ajwa: Hurmat e Medinës, Ajwa, dallojnë nga hurmat e tjera prej formës së tyre të rrumbullakët dhe ngjyrës së kuqe në të zezë. Shij...
Disponueshmëria:

500Në Stok

1,300 L Shto në shportë

Hurmat Sukkeri 1 Kg

0nga 5
(0)
 • Hurmat Sukkeri: Lloj i veçantë i hurmave arabe. Të pasura me fibra, vitamina dhe lëndë ushqyese.   Karakteristikë e tyre është ëmbëlsia, me...
Disponueshmëria:

500Në Stok

800 L Shto në shportë

Hurma Sukkeri 600 gr

0nga 5
(0)
 • Hurmat Sukkeri: Lloj i veçantë i hurmave arabe. Të pasura me fibra, vitamina dhe lëndë ushqyese.   Karakteristikë e tyre është ëmbëlsia, me...
Disponueshmëria:

500Në Stok

500 L 600 L Shto në shportë

Hurmat e Medinës, Safawi

0nga 5
(0)
 • Hurmat Safawi: Janë të ngjashme me hurmat Ajwa, afërsisht me të njëjtën ngjyrë në të zezë dhe të ngjashme në butësi.   Të...
Disponueshmëria:

500Në Stok

1,200 L Shto në shportë

Hurmat e Medinës, Amber

0nga 5
(0)
 • Hurmat Amber: Kanë efekt në përmirësimin dhe stimulimin e shërimit natyral të organizmit.   Ndihmojnë në përmirësimin e punës së ap...
Disponueshmëria:

500Në Stok

1,400 L 2,000 L Shto në shportë

Hurma Sugai

0nga 5
(0)
 • Sugai: Të famshme për ngjyrën e tyre në dy tone. Baza e tyre është e artë dhe pak e thatë, pjesa tjetër e trupit është kafe dhe e butë. &...
Disponueshmëria:

500Në Stok

1,500 L 2,000 L Shto në shportë

Hurma Medjool

0nga 5
(0)
 • Medjool: Burim i shkëlqyer i vitaminave B2, B3, B6, B9. Përmbajnë potassium në nivele të larta. Një përmbajtje e tillë është shumë e nevojshme...
Disponueshmëria:

500Në Stok

1,400 L 2,000 L Shto në shportë

Hurmat e Medinës, Ajwa

0nga 5
(0)
 • Hurmat Ajwa: Hurmat e Medinës, Ajwa, dallojnë nga hurmat e tjera prej formës së tyre të rrumbullakët dhe ngjyrës së kuqe në të zezë. Shija e sa...
Disponueshmëria:

500Në Stok

2,500 L Shto në shportë

Qumësht Blete

0nga 5
(0)
 • Qumështi i bletës është “ilaçi i mrekullive”, pasi ka efekte kuruese për të gjitha moshat dhe shëron disa nga sëmundjet që vuajnë p...
Disponueshmëria:

0Në Stok

5,000 L Shto në shportë

Shea Butter 142 gr

0nga 5
(0)
 • Shea Butter, Super ushqim për lëkurën tuaj Gjalpi Shea është një nga mrekullitë e natyrës, por ajo është një nga mrekullitë më të ...
Disponueshmëria:

0Në Stok

1,500 L Shto në shportë