Polyphosphorm

SKU: PROD-20330
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

350 Në Stok

3,000 L

Përshkrim

POLYPHOSPHORM

Miks vitaminash bimore dhe suplement ushqimor per DIABETIN

 

Çfarë është Polyphosphorm?

 

Efekti i Polyphosphorm:

ü Efekti i Polyphosphorm është bazik dhe i drejtpërdrejtë ndaj simptomave shoqëruese të sëmundjes së diabetit.

ü Përbërësit e Polyphosphorm janë të gjithë natyralë nuk përmbajnë kimikate dhe nuk shkaktojnë asnjë lloj dëmi.

ü Marrja e Polyphosphorm ndihmon në riaktivizimin e qelizave (alfa, beta dhe gama) në pankreas dhe stimulon riprodhimin e insulinës dhe lëngjeve të tjera.

ü Polyphosphorm ka të njëjtat karakteristika me kompleksin e hormoneve që kontrollojnë nervat e lidhur me organet e trupit.

 

Mënyra e përdorimit:

Polyphosphorm përdoret tre (3) herë në ditë pas ushqimit për pacientët që përdorin insulinë dhe dy (2) herë në ditë pas ushqimit, një tabletë në mëngjes dhe një në darkë, për personat që marrin Polyphosphorm për rregullimin e sheqerit.

Polyphosphorm përdoret për fëmijët dhe të rriturit.

Këshillohet që marrja e Polyphosphorm të bëhet paralelisht me medikamentin e mëparshëm, insulinën apo çdo lloj tjetër.

Ilaçi i mëparshëm nuk duhet ndërprerë në mënyrë të menjëhershme, por gradualisht dhe paralelisht me marrjen e Polyphosphorm. Në këtë mënyrë na mundësohet ulja e dozave të insulinës apo ilaçeve të tjera në varësi me gjendjen shëndetësore të pacientit.

Informacione

·       Pjesa më e madhe e pacientëve që kanë përdorur  Polyphosphorm kanë vërejtur një përmirësim të dukshëm të gjendjes së tyre shëndetësore pas një periudhe të shkurtër të fillimit të trajtimit dhe simptomat kanë nisur të zhduken gradualisht.

 

·       Trajtimi i pacientëve dhe efekti i marrjes së barit ndryshon sipas gjendjes së secilit pacient.

 

·       Polyphosphorm përmban 60 tableta dhe secila tabletë përmban 50 mg ekstrakte bimore.

 

·       Polyphosphorm trajton rreth 13 sëmundje të shkaktuara nga diabeti.

 

·       Aktivizon pankreasin, rrit sekretimin e insulinës dhe rezistencën ndaj saj, aktivizon veshkat dhe pastron retinën.

 

·       Nuk këshillojmë që të konsumoni lëngje dhe ushqime me aciditete gjatë marrjes së Polyphosphorm për të mos reduktuar efektin e tij.

 

·       Nuk shkakton asnjë efekt anësor dhe nuk ka mospërputhje me trajtimet e tjera.

·       Është plotësisht i sigurt.

Si ta përdor Polyphosphorm?

 

v Efekti i barit është shumëformësh, i rëndësishëm dhe synon drejtpërdrejt eliminimin e simptomave që lidhen me diabetin.

 

 

v Përbërësit e Polyphosphorm janë të gjithë natyralë nuk përmbajnë kimikate.

 

v Nuk ka anjë lloj dëmi nga përdorimi i barit Polyphosphorm.

 

v Polyphosphorm riaktivizon qelizat në pankreas dhe stimulon riprodhimin e insulinës.

 

v Polyphosphorm ka të njëjtat veti me hormonet që kontrollojnë nervat e lidhur me organet e trupit

 

v Pacientët diabetikë të shkallës së parë e marrin Polyphosphorm 3 herë në ditë, ndërsa diabetikët e shkallës së dyte  e marrin 2 herë në ditë.

 

v Polyphosphorm përdoret nga të rriturit dhe fëmijët.

 

v Këshillohet që marrja e Polyphosphorm të bëhet paralelisht me medikamentin e mëparshëm, insulinën apo çdo lloj ilaçi tjetër.

 

v Pacienti nuk duhet ta ndërpresë kurën e mëparshme në mënyrë të menjëhershme, por paralelisht me marrjen e barit Polyphosphorm.

 

v Bazuar në përmirësimin e shëndetit të pacientit, mund të ulen dozat e trajtimit.

 

 

 

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5