Kafe Qelibar Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

SKU: PROD-18212
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional   Kodi: 5.10   Ngjyra:Kehraman Brown - Kafe Qelibar Forcon flokun kunder thyerjeve Tone ngjyre natyrale Ngjyre qe Zgjat Gjate Mbulon Thinjat 100%   Per Perdorim Profesional dhe Vetiak (Shtepiak) Lexoni me kujdes letren demonstrative. Vetem per perdorim te jashtem. Paketimi: 100 ml Krem + 150 ml Oxidant + 10 ml Serum....
Disponueshmëria:

500 Në Stok

1,000 L

Përshkrim

Nitro Canada Cinema Professional Hair

Colagen Pro Hair Color System

Produkt Profesional

 

Kodi: 5.10

 

Ngjyra:Kehraman Brown - Kafe Qelibar

Forcon flokun kunder thyerjeve

Tone ngjyre natyrale

Ngjyre qe Zgjat Gjate

Mbulon Thinjat 100%

 

Per Perdorim Profesional dhe Vetiak (Shtepiak)

Lexoni me kujdes letren demonstrative.

Vetem per perdorim te jashtem.

Paketimi: 100 ml Krem + 150 ml Oxidant + 10 ml Serum.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5