Vajra

Tact Vaj Propolis me Faren e Zeze

0nga 5
(0)
 • Tact Vaj Propolis me Faren e Zeze Gjatë gjithë jetës së saj bleta ka nevojë për një lëndë pastruese që bën të mundur mbajtjen e pastër...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Kajsie

0nga 5
(0)
 • Tact Vaj i bërthamës së kajsisë së ëmbël, që prodhohet nga TACT, është një preparat 100% natyral. Ai nxirret nga farat e kajsisë së &e...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Majdanozi

0nga 5
(0)
 • Tact Vaj Majdanozi Bima e majdanozit bën pjesë tek bimët apo erëzat shumë të njohura për mjekimin e disa sëmundjeve. Ajo njihet në terminologjinë sh...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Karrote

0nga 5
(0)
 • Vaji i karrotës, që prodhohet nga TACT, është një preparat 100% natyral. Ai nxirret nga fruta e karrotës dhe farat e saj, të cilat shtrydhen në gjendje të...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Aloe Vera

0nga 5
(0)
 • Tact Vaj Aloe Vera Bimë e familjes zambakore Liliaceae, shumë vjeçare e vendeve me klimë të ngrohtë e të thatë. Përmban glikocide antrakinoike si Aloine...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Poleni

0nga 5
(0)
 • Vaj Poleni nga Tact Pjalmi i luleve që shërben për pllenimin e luleve mblidhet nga bleta dhe mbartet prej saj nga një lule në tjetrën gjatë vizitave të saj t&e...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Qepe

0nga 5
(0)
 • Vaji i qepës nga Tact ka erë dhe aromë të vëçantë. Ai është një preparat 100 % natyral i cili nxirret nga shtrydhja e farave të qepës dhe...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Kanelle

0nga 5
(0)
 • Tact Vaj Kanelle Përmbledhje: - Kanella është e mirë për sistemin tretës. Ajo është anti-spazmatike dhe antiseptike. Përbërja: - Përbër&e...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Glikanxo

0nga 5
(0)
 • Tact Vaj Glikanxo Është lëng pa ngjyrë që anon paksa nga e verdha, ka veçoritë e njëjta me frutin për nga shija dhe aroma. Përdoret për që...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Kamomili

0nga 5
(0)
 • Përbërja: Vaji i kamomilit është preparat natyral 100 % Efektet që ka përdorimi i vajit të kamomilit nga TACT: Dobitë e kamomilit janë të njohura q&e...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj i Kamfurit

0nga 5
(0)
 • Druri i kamfurit është pemë e madhe me gjelbërim të përhershëm që arrin lartësinë deri në 50 metra. Kjo është një pemë me sh...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Dëllenje

0nga 5
(0)
 • Tact Vaj Dëllenje Përmbledhje: Përdoret për përdorim të jashtëm me lyerje për kyçet e prekura nga reumatizma, madje edhe në raste të rënd...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Vaj i Embrionit të Grurit nga Tact

0nga 5
(0)
 • Vaj i Embrionit të Grurit nga Tact Përmbledhje: • Ai është një nga ushqimet më të plota në mënyrë absolute, i pasur me vitaminë E dhe i pa...
Disponueshmëria:

0Në Stok

1,000 L Shto në shportë

Tact Vaj Limoni

0nga 5
(0)
 • Vaji i limonit i prodhuar nga TACT është një preparat 100 % natyral i cili nxirret nga lëvoret e frutit të limonit, nga tuli i po këtij fruti, lulet e tij të shtrydh...
Disponueshmëria:

0Në Stok

1,000 L Shto në shportë

Vaj Qershise se Eger nga Tact

0nga 5
(0)
 • Qershia e egër është pemë e njohur e cila rritet në vendet e ftohta dhe majat e maleve. Gjethet i ka me erë të mirë dhe shije të hidhur. I lëshon ko...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Qimnoni  

0nga 5
(0)
 • Tact Vaj Qimnoni   Përmbledhje: • Përdoret për shtimin e qumështit të gjirit, kundër kolikave, përmirëson oreksin dhe lufton zmadhimin e gjendr...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Vaj i Rrepkës nga Tact

0nga 5
(0)
 • Vaji i rrepkës nga Tact ka aromë dhe shije të veçantë dhe djegëse. Ai është një preparat 100% natyror që nxirret nga shtrydhja në gjendje t&eu...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Vaji i Sadit nga Tact

0nga 5
(0)
 • Vaj i Sadit përdoret për përdorim të brendshëm për mjekimin e problemeve në tretje dhe për përdorim të jashtëm përdoret për pakësi...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Vaj i Selinos nga Tact

0nga 5
(0)
 • Vaj i Selinos nga Tact Përmbledhje: Ky vaj është i dobishëm për sëmundjet e teroides, asmës, sëmundjet e veshkave, gurëve dhe rërës së vesh...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj i Selvisë

0nga 5
(0)
 • Vaji i selvisë nga Tact përdoret për trajtimin e ekzemës, psoriasis, për rënien e flokëve, për djersitjen e tepërt dhe për dhembjen e kyçeve. ...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë