Vajra

Vaji PN Organik i Farave të Kungullit 125 ml

0nga 5
(0)
 • Përse duhet të përdorim Vajin PN të Farave të Kungullit??? Eshtë preparat 100% natyral, i cili ekstraktohet nga farat e kungullit sipas metodave teknike më të ...
Disponueshmëria:

0Në Stok

1,000 L Shto në shportë

Tact Vaji i farës së Xhoxhobës

0nga 5
(0)
 • Vaji i farës së Xhoxhobës nga Tact është një produkt 100% natyral i nxjerrë nga farat e bimës së Xhoxhobës pa pësuar asnjë ndryshim në ...
Disponueshmëria:

0Në Stok

1,000 L Shto në shportë

Vaj i farave të rrushit nga Tact

0nga 5
(0)
 • Vaj i farave të rrushit nga Tact Fruti e rrushit konsiderohet si një ndër frutat më të preferuara për njeriun për shkak të vlerave të shumta që ajo m...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj i Kemunit

0nga 5
(0)
 • Tact Vaj i Kemunit Luan rol qetësues, largon gazrat dhe dhe fryrjet intestinale, si dhe largon dhimbjet e barkut te të rriturit, të vegjlit por edhe nënat që ushqejnë me...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Portokalli

0nga 5
(0)
 • Vaji i portokallit nga Tact është preparat natyral 100% që nxirret nga shtrydhja e e portokalli me gjithë lëvore, pas larjes dhe tharjes, në gjendje të ftohtë m...
Disponueshmëria:

0Në Stok

1,000 L Shto në shportë

Vaj i Drurit të Sandalit nga Tact

0nga 5
(0)
 • Vaj i Drurit të Sandalit nga Tact Për përdorim të jashtëm përdoret si stimulues seksual, dizifektant i traktit urinar dhe anti- cermë. Përbërja: - pë...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Vaj i Gjetheve të Ullirit dhe Rrushit nga Tact

0nga 5
(0)
 • Vaj i Gjetheve të Ullirit dhe Rrushit nga Tact Ky vaj është preparat 100% natyral i nxjerrë nga mbledhja e gjetheve të ullirit me kujdes. Vaji i farave të rrushit dhe v...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Dafine

0nga 5
(0)
 • Dafina njihet ndryshme në terminologjinë shkencore me termin (laurus nobolis). Ajo është një pemë me gjelbërim të përhershëm e cila lulëzon n&eu...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Borziloku

0nga 5
(0)
 • Borziloku si bimë barishtore njëvjeçare, me lule të bardha, me gjethe të vogla e me erë të këndshme, që mbillet në saksi ose në oborret e sht&e...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Vaj i Mulukhijes nga Tact

0nga 5
(0)
 • Vaj i Mulukhijes nga Tact Ky vaj është një preparat 100% natyral që nxirret nga gjethet, kërcelli dhe farat e mulukhijes pasi pastrohen, thahen dhe shtrydhen në gjendje ...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj i Lules së Pranverës

0nga 5
(0)
 • Tact Vaj i Lules së Pranverës Përdorimi i brendshëm: Vaji i lules së pranverës përdoret për problemet e moshës, sindromin premenstrual, simptomat e menopa...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Karafili

0nga 5
(0)
 • Tact Vaj Karafili Bimë e familjes karafilore. Është bimë e vogël me gjelbërim të përhershëm e cila jep një grup lulesh karafili, të cilat jan&e...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Kastraveci

0nga 5
(0)
 • Tact Vaj Kastraveci Kastraveci bën pjesë në familjen e perimeve. Ai njehet që prej kohëve më të lashta. Vendi i tij i origjinës është India Lindore,...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Vaj Trëndafili nga Tact

0nga 5
(0)
 • Vaj Trëndafili nga Tact Përmbledhje: Vaji nxirret nga trëndafili dhe shërben si qetësues për nervat dhe dhembjet dhe për dhembjet e barkut. Ai përbëhet n...
Disponueshmëria:

0Në Stok

1,000 L Shto në shportë

Tact Vaj i Lakërores

0nga 5
(0)
 • Tact Vaj i Lakërores  Në terminologjinë shkencore njihet me emrin Lipidium sativum. Është bimë barishtore që rritet në zonën e Lindjes së Mesme...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Kopre

0nga 5
(0)
 • Tact Vaj Kopre 60 ml Emri me të cilën kopra njihet në terminologjinë shkencore është Foeniculum Valgare. Është bimë barishtore shumëvjeçare e...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Vaj i Mërsinës nga Tact

0nga 5
(0)
 • Vaj i Mërsinës nga Tact Për përdorim të jashtëm vaji i mërsinës forcon zhardhokun e flokëve, djersitjen e tepërt, ndërsa për përdorim ...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Pishtar Uji

0nga 5
(0)
 • Vaji i pishtarit të ujit nga Tact pastron organin tretës, rrugët urinare, lehtëson djersitjen dhe ciklin menstrual, pastron qukat e fytyrës dhe vitiligo (njollat e bardha n&eu...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Vaj Hudhre nga Tact

0nga 5
(0)
 • Vaji ihudhrës përmbën vajra të paqarndrueshëm siç është lënda e axhoenës, allicinës, që janë dy lëndë tepër të ef...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj i Kopres Greke

0nga 5
(0)
 • Tact Vaj i Kopres Greke Informacion i përgjithshëm: Për koprën greke është thënë: “Sikur ta dinin njerëzit sesa dobi ka ajo, do ta blinin atë ...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë