Vajra

Vaji i Sadit nga Tact

0nga 5
(0)
 • Vaj i Sadit përdoret për përdorim të brendshëm për mjekimin e problemeve në tretje dhe për përdorim të jashtëm përdoret për pakësi...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Vaj i Selinos nga Tact

0nga 5
(0)
 • Vaj i Selinos nga Tact Përmbledhje: Ky vaj është i dobishëm për sëmundjet e teroides, asmës, sëmundjet e veshkave, gurëve dhe rërës së vesh...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj i Selvisë

0nga 5
(0)
 • Vaji i selvisë nga Tact përdoret për trajtimin e ekzemës, psoriasis, për rënien e flokëve, për djersitjen e tepërt dhe për dhembjen e kyçeve. ...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Vaj i Sherebeles nga Tact

0nga 5
(0)
 • Sherebela është një bimë barishtore, shumë e njohur në mjekësinë e vjetër por edhe moderne. I përket të njëjtës familje që pë...
Disponueshmëria:

0Në Stok

1,000 L Shto në shportë

Tact Vaj Trumze

0nga 5
(0)
 • Vaji i trumzës nga Tact është i dobishëm për problemet e frymëmarrjes, për kollën, për vështirësitë në tretje, stresin, debulesën ...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Qitro

0nga 5
(0)
 • Vaji i qitros i prodhuar nga Tact është 100% natyral dhe është nxjerrë plotësisht nga shtyrdhja e frutit të qitros pas një larjeje në të ftohtë, ...
Disponueshmëria:

0Në Stok

1,000 L Shto në shportë

Vaj i Bajames se Hidhur nga Tact

0nga 5
(0)
 • Vaj i Bajames se Hidhur nga Tact Vështrim i përgjithshëm: Pemë e vendeve të ngrohta, me gjethe të vogla e heshtake dhe me lule të bardha ose ngjyrë trënda...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Vaj i Bajames se Embel nga Tact

0nga 5
(0)
 • • Vaj i bajames së ëmbël është i dobishëm për përkujdesjen e përgjithme ndaj lëkurës për shkak se ai përmban vitamina dhe acide es...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Arremyshku

0nga 5
(0)
 • Në terminologjinë shkencore arrëmyshku njihet me emrin Fragrans Myristica. Arrëmyshku është bërthama e thatë e pemës me gjelbërim të përhers...
Disponueshmëria:

0Në Stok

1,000 L Shto në shportë

Tact Vaj Shege

0nga 5
(0)
 • Vaji i farave të shegës nga TACT është një preparat 100 % natyral që nxirret nga farat e shegëve të mbjella dhe të rritura me përkujdesje të ve&c...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Susami

0nga 5
(0)
 • Vaji i farave që nxirren nga bima e susamit, përdoret si antioksidantë. Ai ruhet në një enë (ambalazh të errët) në temperaturë të ftohtë (&...
Disponueshmëria:

0Në Stok

1,000 L Shto në shportë

Tact Vaj Mustarde

0nga 5
(0)
 • Mustarda eshte nje bime barishtore e cila arrin nje gjatesi afro 1m me shume dege, sidomos ne maje, me gjethe te thjeshta te ndryshueshme, lule te verdha ne forme vastaku, kurse frutin e ka ne forme b...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Vaj i Bostanit nga Tact

0nga 5
(0)
 • Vaj i Bostanit nga Tact: Përmban glykoside, lëndë rrëshire, pektinë dhe lëndë sapunoze. Shërben si purgativ (pastrues) i fortë, ul nivelin e sheqerit, si (...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Vaj i Sallates Marule nga Tact

0nga 5
(0)
 • Vaj i Sallates Marule nga Tact Në terminologjinë shkencore sallata marule njihet me termin Sative Lactuca dhe i përket një grupi të përbërë. Ajo ësht&eum...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Hithre

0nga 5
(0)
 • Vaji i hithrës nga Tact është preparat 100% natyral. Ai përmban shumë minerale, ku më i rëndësishmi është boridoni (بوردون). Përdorimi i ...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Rozmarine

0nga 5
(0)
 • Tact Vaj Rozmarine 60 ml Përmbledhje: Përmirëson qarkullimin e gjakut në tru dhe është e dobishme për sëmundjen e Alzheimerit (demenca senile), në rastet ...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Manxurane

0nga 5
(0)
 • Manxurana është bimë barishtore. Pjesët që përdoren prej saj janë degët e lulëzuara bashkë me lulet e saj. Vaji i manxuranës nga Tact ësht...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë

Tact Vaj Castori

0nga 5
(0)
 • Vaj Castori është një lëng që është nxjerrë nga fara pluhur (Ricinus communis). Ky është një vaj anti-inflamator dhe anti-oxidant që ë...
Disponueshmëria:

0Në Stok

1,000 L Shto në shportë

Tact Vaj Saffrani

0nga 5
(0)
 • Përbërësit e vajit të Safronit arrijnë deri në 125 përbërës kur ndër më të rëndësishmit është cardonidi, i cili për...
Disponueshmëria:

0Në Stok

1,000 L Shto në shportë

Tact Vaj Kungulli

0nga 5
(0)
 • Vaji i farave të kungullit nga Tact është preparat 100% natyral i cili nxirret nga farat e kungullit sipas metodave teknike më të mira në gjendje të ftohtë p&eu...
Disponueshmëria:

0Në Stok

800 L Shto në shportë