Tact Vaj Glikanxo

SKU: PROD-16528
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Tact Vaj Glikanxo Është lëng pa ngjyrë që anon paksa nga e verdha, ka veçoritë e njëjta me frutin për nga shija dhe aroma. Përdoret për qëllime mjekësore kurative. Esenca vajore është e kësaj bime është preparat 100% natyral që nxirret nga farat e glikanxos në gjendje të ftohtë për të ruajtur strukturën kimike dhe për të pasur efektshmëri maksimale në përdorimin e saj mjekësor. Përb...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

800 L

Përshkrim

Tact Vaj Glikanxo

Është lëng pa ngjyrë që anon paksa nga e verdha, ka veçoritë e njëjta me frutin për nga shija dhe aroma. Përdoret për qëllime mjekësore kurative.

Esenca vajore është e kësaj bime është preparat 100% natyral që nxirret nga farat e glikanxos në gjendje të ftohtë për të ruajtur strukturën kimike dhe për të pasur efektshmëri maksimale në përdorimin e saj mjekësor.

Përbërja: Përmban anethol, që është përbërësi kryesor në të, substanca të tjera të efektshme por në nivel më të ulët si limenine, pinen, safrol, pa lënë mënjanë estragolin etj.

Dobitë dhe përdorimet:

- Për mjekimin e sëmundjeve të aparatit të frymëmarrjes: krizat astmatike, inflamacionet e fytit dhe të bronkeve. Mjekimi idel për këto raste konsiston në përzierjen e 1 ml. nga vaji i glikanxos me vaj mendre, vaj lisëni, vaj كرواية dhe përzierja e tyre me 20 ml xhenxhefil ose vaj ختمية , ose me të dy bashkë.

Marrja e një luge të madhe për të rriturit dhe një luge të vogël për të miturit sa herë të jetë e nevojshme.

- Për mjekimin e sëmundjeve të aparatit tretës dhe largimin e gazrave: rastet e dhimbjes së barkut dhe kontraksioneve enterike.

Këshillohet përgatitja e përzierjes si vijon: (1 ml vaj glikanxo + 1 ml. vaj كرواية + 10 ml. vaj i lule shpatores).

Merret 1 lugë e madhe sa herë është e nevojshme.

- Shton qumështin tek nënat me gji: (1ml. vaj glikanxo + 1 ml vaj كرواية + 10 ml. vaj i Hilbes).

Një lugë e madhe e kësaj përzierjeje shtohet në gotë qumësht.

- Përdoret si pastrues i mishrave të dhëmbëve, gojës dhe bajameve nga infeksioni: (1 ml. vaj glikanxo + 10 ml. vaj i hojeve të bletës me vaj të farës së zezë).

- Është shumë i efektshëm ndaj parazitëve të kokës.

Fërkohet me këtë vaj koka, pasi të jetë përzier me vajin e xhoxhobës në raportin 1:5. - Përdoret në rastet e një ovulacioni të dobët nga ana e femrës apo për të shtuar fluksin menstrual, për shkak se ky vaj përmban si tek vaji i lule shpatores estrogjen .

Përzihet në raportin 1:5 me vajin e lule shpatores dhe merret një lugë e madhe çdo ditë nga goja, sikundër është për përdorim të jashtëm duke fërkuar me të fundin e barkut.

- Ndihmon në lehtësimin nga lodhja dhe stresi sidomos tek të rriturit dhe të moshuarit (përzihet në raporte 1:5 me vajin e lule shpatores dhe merret një lugë e madhe para gjumi.

- Studime të shumta e referojnë këtë vaj si të efektshëm në trajtimin e hepatitit dhe mëlçisë së sëmurë. Përzihet me vajin e ravendit, rozmarinës dhe me vajin e bimës bisht-deve.

Kujdes: - Vajrat e glikanxos, lisën-it, kanellës, mendrës etj. janë vajra aromatikë të përqendruar, prandaj nuk merren veçmas por hidhen në ushqim ose përzihen me vajra të tjerë.

- Nuk këshillohet ta përdorin këtë vaj femrat shtatzëna.

Paketimi: Shishe qelqi e errët 60 ml, bashkë me pikatore (20 pika bëjnë 1 ml. )

Ruhet në temperaturën 15 ° C dhe mbahet larg përdorimit nga ana e fëmijëve.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5