Vaj i Selinos nga Tact

SKU: PROD-16518
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Vaj i Selinos nga Tact Përmbledhje: Ky vaj është i dobishëm për sëmundjet e teroides, asmës, sëmundjet e veshkave, gurëve dhe rërës së veshkave. Ai shërben për të rritur aktivitetin seksual dhe pakëson fryerjen e shpetkës dhe mëlçisë. Në përdorimin e jashtëm ai përdoret për romatizmën dhe rënien e flokëve. Përbërja: Selina konsiderohet një nga barërat e vjetra, mbjellja e të ci...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

800 L

Përshkrim

Vaj i Selinos nga Tact

Përmbledhje: Ky vaj është i dobishëm për sëmundjet e teroides, asmës, sëmundjet e veshkave, gurëve dhe rërës së veshkave.

Ai shërben për të rritur aktivitetin seksual dhe pakëson fryerjen e shpetkës dhe mëlçisë.

Në përdorimin e jashtëm ai përdoret për romatizmën dhe rënien e flokëve. Përbërja: Selina konsiderohet një nga barërat e vjetra, mbjellja e të cilit është provuar se është bërë para 3000 vjetësh, sidomos në Egjipt.

Ai është njohur në Kinë në shekullin e pestë para herës sonë. Vendi i tij origjinal është ne Evropën qëndrore dhe lindore, por ai shtrihet në sipërfaqe të gjëra në Azinë e Vogël dhe në Afrikën veriore.

Ai ka një gjatësi prej 30 -100 cm.

• Selino përmban disa elementë të rëndësishëm siç është kalçiumi, sodiumi, botasiumi, magnezi, bakri, hekuri dhe është i pasur me jod.

• Selino përmban lëndë xhelatine dhe karbohidrate, lëndë që lehtësojnë uriminin dhe përbërës që shërbejnë si qetësues.

• Selino përmban vajra të paqëndrueshëm dhe të qëndrueshëm së bashku me lëndën e terpinenit, pak proteina dhe lëndë mjekuese që lehtësojnë urinimin.

• Selino përmban lëndën apiole, e cila ruan nxehtësinë dhe rregullon ciklin mujor. Gjithashtu përmban lëndë niseshteje dhe celulozë B të përbërë, hekur dhe vitamina.

Përdorimi i brendshëm:

• Vaji i selinos është i pasur me jod dhe përdoret për teroidet.

• Përmirëson oreksin dh në mjeksinë popullore përdoret për të larguar gazrat dhe fryrjet e zorrëve. Ai aktivizon sekretimet e stomakut dhe vepron për forcimin e tij.

• Forcon dëshirën seksuale dhe largon dhembjet e testikujve.

• Përdoret për lehtësimin e urinimit dhe është i dobishën për rastet e bllokimit të urinës, ndihmon për largimin e gurëve dhe rërës në veshka dhe për nxjerrjen e tyre jashtë nëpërjmet uretrës.

• Selino është i dobishëm për mjekimin e bllokimit urinar dhe për pastrimin e veshkave dhe fshikëzës së urinës.

• Selino është i dobishmë për nervin shiatik.

• Ul tensionin e gjakut.

• Nuk këshillohet që të përdoret nga gratë që japin gji, sepse pakëson qumështin e gjirit.

Përdorimi i jashtëm:

• Është i dobishëm për dhembjet e kyçeve, për romatizmën dhe dhembjet e cermës.

• Përdoret në vende të caktuara, si në sëmundjen e rënies së flokëve dhe vitiligos (çngjyrimi i lëkurës).

Doza: Një lugë e vogël çdo ditë duke e lyer nga jashtë kuçin e sëmurë një herë në ditë.

Kujdes: Nuk përdoret gjatë shtatzanisë dhe as gjatë gjidhënies.

Sasia 60 ml

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5