Kapsula Vitex Agnus-Castus

SKU: PROD-20535
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

150 Në Stok

2,000 L

Përshkrim

Vitex agnus-castus, i njohur gjithashtu si Vitex ose Chasteberry, është një bimë që ka shumë dobi potenciale për shëndetin. Këtu janë disa prej dobeve më të njohura të kësaj bime:

 1. Ndihmon në Menaxhimin e Sindromeve Premenstruale (PMS): Vitex mund të ndihmojë në zbutjen e simptomave të PMS, përfshirë dhimbjet e barkut, tensionin e gjirit, ankthin dhe ndjenjën e lodhjes.

 2. Rregullon Ciklin Menstrual: Kjo bimë mund të ndihmojë gratë me cikle menstruale të pavendosura të rregullojnë ciklin e tyre.

 3. Ndihmon me Sterilitetin: Disa studime sugjerojnë se Vitex mund të ndihmojë gratë me vështirësi në konceptim të arrijnë shtatzëninë.

 4. Ndihmon në Menopauzë: Përdorimi i Vitex mund të ndihmojë në zbutjen e disa simptomave të menopauzës, përfshirë nflashurinë dhe ndjenjën e nxehtësisë.

 5. Ndihmon në Luftën kundër Aknes: Disa njerëz e përdorin Vitex për të trajtuar aknen e lidhur me hormonet.

 6. Ndihmon në Menaxhimin e Ankthit dhe Depresionit: Ka disa prova që sugjerojnë se Vitex mund të ndihmojë në zbutjen e simptomave të ankthit dhe depresionit te femrat.

 7. Ndihmon në Luftën kundër Shqetësimeve të Dhimbjes së Barkut: Vitex mund të ndihmojë gratë në zbutjen e dhimbjes së barkut, e cila shpesh ndodh gjatë ciklit menstrual.

 8. Ndihmon në Menaxhimin e Endometriozës: Disa studime kanë sugjeruar se Vitex mund të ndihmojë gratë që vuajnë nga endometrioza, një gjendje ku jeta e endometriumit (mbulesa e brendshme e mitrës) përhapet jashtë mitrës dhe shkakton dhimbje të forta menstruale dhe probleme të tjera shëndetësore. Vitex mund të ndihmojë në zbutjen e simptomave të endometriozës.

 9. Mbështetje për Sistemin Imunitar: Ka disa prova që sugjerojnë se Vitex mund të ndihmojë në përmirësimin e funksionit të sistemit imunitar. Kjo mund të ndihmojë trupin të përballë më mirë me infeksionet dhe sëmundjet.

10. Ndihmon në Menaxhimin e Sindromës së Ovarit Polikistik (PCOS): Vitex është një opsion i përdorur për gratë me sindromën e ovarit polikistik (PCOS), një gjendje e ndërlikuar hormonale që shpesh shoqërohet me cikle të pavendosura menstruale dhe probleme të tjera shëndetësore. Mund të ndihmojë në rregullimin e cikleve të tyre menstruale dhe në zbutjen e disa simptomave të PCOS.

90 Kapsula - 450mg

 

 

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5