Pekmez Rrushi

SKU: PROD-20554
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

100 Në Stok

800 L

Përshkrim

Për çfarë përdoret pekmezi apo ekstrakti i rrushit?

Ekstrakt i rrushit

·Ekstrakti i rrushit është një ushqim mbrojtës për shëndetin. ·

Jep energji si dhe ndihmon ata që ndihen vazhdimisht të lodhur.

Është një lëndë ushqyese e rëndësishme për shëndetin kardiovaskular.

 

Si të përdorni pekmezin e rrushit?

Konsumoni 1 lugë çaji pekmezi dy herë në ditë para mëngjesit dhe darkës.

 

Ku përdoret ekstrakti i rrushit?

Pulpa e rrushit do të jetë një alternativë e shkëlqyer për të bërë lëngje dhe smoothie të shijshme.

· Mund të përdoret për të bërë ëmbëlsira, biskota dhe pasta.

·Mund t'i shtohet gronalës dhe tërshërës.

· Mund të përzihet me tahini për të bërë një alternativë ëmbëlsirë.

·Mund të përdoret si salcë në ëmbëlsirat pa sheqer.

·Mund të përdoret në përgatitjen e salcës së akullores dhe akullores.

 

Produkt Organik

Paketim 430 gr

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5