Pekmezi i Molles

SKU: PROD-20552
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

100 Në Stok

800 L

Përshkrim

Ekstrakti apo pekmezi i mollës 

Pekmezi apo ekstrakti i mollës përftohet nga trashja e frutit të mollës në vakum si dhe nuk përmban asnjë trashës shtesë apo konservantë.

Përftohet me metodën e presimit apo shtydhjes së ftohtë. Nuk përmban yndyra të ngopura, yndyrë trans apo sheqer të shtuar.

Përzgjidhen Varietetet më të freskëta dhe cilësore të mollës.

Përbërësit: 100% Mollë

Kushtet e ruajtjes: Ruani në një vend të freskët dhe të thatë larg nga rrezet e diellit.

Vlerat ushqyese për 100 gram;

Kalori: 332 Kcal

Yndyrë: 0 g

Proteina: 2 g

Karbohidratet: 82 g

Sheqer: 0 g

Fibra dietike: 0 g

Kolesteroli: 0 mg

Natriumi: 0 g

Produkt Organik

Paketim 430 gr

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5