Pekmezi i Fikut

SKU: PROD-20553
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

100 Në Stok

800 L

Përshkrim

Pekmezi apo ekstrakti i Fikut

Fiku është një frut shumë i ushqyeshëm me vitamina dhe minerale të pafundme, është shtypur në të ftohtë, pra pulpën e saj e kemi marrë dhe duke avulluar ujin e fiqve, pa përdorimin e kimikateve, në vakum në temperaturë të ulët, duke përftuar pekmezin.

Në këtë mënyrë parandaluam substancat e dëmshme që do të krijoheshin gjatë zierjes së hapur në temperatura të larta si dhe përqëndruam dhe ruajtëm vlerat ushqyese.

 

Ne besojmë se ju do të kënaqeni duke konsumuar ekstraktin apo pekmezin tonë të shijshëm të fikut.

Përmban mjaft vitaminë A, B1, B2, niacinë, B6, C, etj.

Fiku përmban sasi të konsiderueshmetë hekurit, si element i rëndësishëm i organizmit tek anemitë.

Në 100 gr fik ka 250 kalori. Bakri, si mikroelement, në fik gjendet në sasi prej 0.3 mg në 100 gr

Rekomandohen të përdoren nga persona të dobësuar, nga anemikët dhe nga ata që ndjejnë shumë të ftohtë, pasi i japin organizmit forcë dhe nxehtësi.

Produkt Organik

Paketim 430 gr

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5