Mie Tropical Serum per Floket

SKU: PROD-20350
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

100 Në Stok

3,500 L

Përshkrim

Serum Mie Tropical Hair Care 50ml Man

Falë komplekseve dhe ekstrakteve bimore që përmban, rrit qëndrueshmërinë e lëkurës së kokës.

Redukton mikro-zhbalancimet në lëkurën e kokës.

Ndihmon në parandalimin e rënies së flokëve dhe mbështet rritjen e flokëve të rinj.

Ndihmon në rritjen e qëndrueshmërisë së fijes së flokëve.

Udhëzime përdorimi: Aplikojeni duke tundur butësisht shishen vertikalisht në zonën me rënie të flokëve. Mjafton të përdorni 2 ml në ditë. Masazhojeni butësisht me majë të gishtave me lëvizje rrethore në zonën ku aplikohet serumi në mënyrë që të depërtojë mirë në gjëndrat e flokëve. Mos i lani dhe mos i shpëlani flokët pas aplikimit të produktit.

KUJDES: Mos i lani flokët për 2-3 orë pas aplikimit.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5