Tact Vaj Mustarde

SKU: PROD-16500
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Mustarda eshte nje bime barishtore e cila arrin nje gjatesi afro 1m me shume dege, sidomos ne maje, me gjethe te thjeshta te ndryshueshme, lule te verdha ne forme vastaku, kurse frutin e ka ne forme briri dhe disku me ngjyre te verdhe, fara e tij ne forme te rrumbullaket e te vogla. Ai eshte disa llojesh. Bassica alba-Mustard I bardhe, Brassica nigha-Mustard I zi I cili eshte me I madh se I bardhi, Brassica jumcae I cili I ngjan te ziut dhe faren e ka kafe te hapur.Pjesa e cila perdoret eshte fara dhe gjethja. Vaji I Mustardes I prodhuar nga ...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

800 L

Përshkrim

Mustarda eshte nje bime barishtore e cila arrin nje gjatesi afro 1m me shume dege, sidomos ne maje, me gjethe te thjeshta te ndryshueshme, lule te verdha ne forme vastaku, kurse frutin e ka ne forme briri dhe disku me ngjyre te verdhe, fara e tij ne forme te rrumbullaket e te vogla.

Ai eshte disa llojesh. Bassica alba-Mustard I bardhe, Brassica nigha-Mustard I zi I cili eshte me I madh se I bardhi, Brassica jumcae I cili I ngjan te ziut dhe faren e ka kafe te hapur.Pjesa e cila perdoret eshte fara dhe gjethja.

Vaji I Mustardes I prodhuar nga tact eshte 100% natyral I nxjerr nga fara e mustardes dhe I shtrydhur ne te ftohte per te mos u ndryshuar lendet e saj perberese per te siguruar efikasitet sa me te larte.

Dobite e tij: Perdoret per te hapur oreksin, nxit peshtymen,lehteson pertypjen dhe nxit prodhimin e enximave tretese,nxit dhe levizjen e zorreve, largon gazrat ne stomak dhe ne zorre, shton djersen, zgjon zemren,ka dobi ne forcimin e arterieve te trurit dhe ne tensionin e gjakut, ka dobi ne dhimbjen e romatizmes dhe romatizmes se kyceve duke u perdorur per ferkim.

Po keshtu perdoret per ferkimin e gjoksit dhe shpines ne problemet ne mushkri dhe veshtirsite ne frymarrje, ne dobesimin e levizjes se gjakut,gjithashtu dhe per dhimjet e kokes duke lyer koken mbrapa,dhe per ulceren mbi bark.perdoret per infeksionet e gojes,bajameve, fytit duke marre nje luge te vogel 2-3 here ne dite.

Paketimi: Mbushje në shishe qelqi të errët 60 ml.

Ruhet në temperaturën 15° C Të mbahet larg përdorimit nga ana e fëmijëve

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5