Tact Vaj Hithre

SKU: PROD-16480
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Vaji i hithrës nga Tact është preparat 100% natyral. Ai përmban shumë minerale, ku më i rëndësishmi është boridoni (بوردون). Përdorimi i përditshëm i këtij vaji i ndihmon të sëmurët me artrit dhe rigjeneron fuqinë. Dobitë e përdorimit të vajit të hithrës: Përdorimi i vajit të hithrës ndihmon artikulacionet e shtangëta nga artriti. Ndihmon të sëmurët me kollë, phthisis (sëmun...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

800 L

Përshkrim

Vaji i hithrës nga Tact është preparat 100% natyral.

Ai përmban shumë minerale, ku më i rëndësishmi është boridoni (بوردون).

Përdorimi i përditshëm i këtij vaji i ndihmon të sëmurët me artrit dhe rigjeneron fuqinë.

Dobitë e përdorimit të vajit të hithrës:

  1. Përdorimi i vajit të hithrës ndihmon artikulacionet e shtangëta nga artriti.
  2. Ndihmon të sëmurët me kollë, phthisis (sëmundje e mushkërive), dhe me astmë.
  3. Ndihmon të sëmurët me skorbut dhe me hemorragji të hundëve për arsye se është i pasur me vitaminë C.
  4. Gjallëron rritjen e flokëve.
  5. Luan rol diuretik dhe për pasojë ul tensionin.
  6. Ndihmon të sëmurët me zmadhim të prostatës.

Këto i ka vërtetuar komision gjerman E i specializuar në studimin e bimëve medicinave.

Përdorimi: Gjymë luge e vogël në mëngjes dhe në mbrëmje.

Rezultatet e dëshiruara mund të përftohen me përdorimin e jashtëm të këtij vaji, duke fërkuar me të sidomos zonën e kyçeve.

Sqarim: - Në rastet e rënies së flokëve: vaji i hithrës përzihet në raport të barabartë me vajin e farave të zeza dhe fërkohet me të lëkura e kokës, më pas lihet një orë në atë gjendje dhe lahet me sapun.

  • Në rastet e të sëmurëve me cermë, merret sasi e njëjtë e këtij vaji dhe e vajit të farave të zeza për përdorim. - Në rastin e të sëmurëve me artrit, ky vaj ndihmon në pakësimin e marrjes së anti-inflamatorëve (qetësues) çka bën të shmangen efektet e tyre anësore.

Efektet anësore: Shmangia e marrjes së vajit të hithrës për përdorim të brendshëm nga goja nga ana e femrave shtatzëna dhe e atyre që ushqejnë me gji.

Paketimi: Shishe qelqi 60 ml.

Ruhet në temperaturën 15 ° C dhe mbahet larg përdorimit nga ana e fëmijëve.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5