Vaj Ginsengu nga Tact

SKU: PROD-16463
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Në kinë, Kore dhe Japoni xhinsengu konsiderohet si një nga bimët më të mira që altivizojnë dhe rivitalizojnë shëndetin, sidomos për të moshuarit sepse ai përdoret për mjekimin e dubulesës që shoqëron njerzit e thyr në moshë, siç është dembelizimi, aktiviteti i dobët seksual, humbja e dëshirës për mardhënje seksuale,acarimi i kyçeve, reumatizma, plakja,mos shikimi i mirë, mos ndëgjimi i mir&eum...
Disponueshmëria:

30 Në Stok

1,000 L

Përshkrim

Në kinë, Kore dhe Japoni xhinsengu konsiderohet si një nga bimët më të mira që altivizojnë dhe rivitalizojnë shëndetin, sidomos për të moshuarit sepse ai përdoret për mjekimin e dubulesës që shoqëron njerzit e thyr në moshë, siç është dembelizimi, aktiviteti i dobët seksual, humbja e dëshirës për mardhënje seksuale,acarimi i kyçeve, reumatizma, plakja,mos shikimi i mirë, mos ndëgjimi i mirë probleme të ndryshme të moshës së thyer. Për këtë arsye ata e quajnë këtë bimë me emrin " bima e përjetësisë". Shkencetari rus i medikamenteve mjekësore Berkehami e ka vlersuar xhinsengun si një element që e ndihmon trupin të përshtatet çdo kohe duke shërbyer për forcimin e tij në mënyre të përgjithshme dhe përmison shëndetin e njëritu në përgjithësi.

Përmbajtëja: Gjinsenoside, Vitaminat A, B. B12 etj, Kalcium, Kamfur, eleuthersoide, hekur, mukus, rrëshirë, sapuninë dhe anidon.

-Vajin xhinseng nëse e konsumoni me rregull nga një lugë kafeje në ditë rregullon tensjonin në mënyr të përhershme

-Nëse e konsumoni më shumë e ul tensionin -Nëse e konsumoni më doz më të vogël e ngreh tensionin -I dobishëm kundër lodhjes trupore (plogështisë) mendore dhe psiqike -Forocon gjëndrat mbiveshkore dhe gonade -Aktivizon dhe forcon sistemin imunitar -Aktivizon funksonin e sistemit të mushkërive -Shton oreksin -I dobishëm për të smuret me diabet -Rregullon sterilitetin tek femrat dhe meshkujt -Rregullon sistemin nervor duke larguar depresionin -Shumë i dobishëm për sportistet gjate dimrit (forcon muskujt dhe ushqen ata)

Këshilli i ekperteve gjermanë që vlerson medikametet bimore këshillon përdorimin e xhinsengut për këto raste: -Për përmisimin e imunitetit -Shton rruzat e bardha të gjakut -Nxit sekretimin e interferonit që shton rrezistencën e trupit ndaj virusee -Shton aktivitetin e antitrupave -Shton përformacen mendore -Shton dëshiren dhe aftësin për të lexuar-mësuar -Shton të menduarit maksimal duke rregulluar sistemin e trurit në përqëndrim

-I dobishëm për të smurët që përdorin insulin -Mbron mëlçin nga efektet e dëshme të ilaçeve kimike, alkoolit dhe nga lëndet helmuese -Pakson prishjen e qelizave që vijn si pasojë e mjekimit me rreze gjatë fotografimeve -Mbron qelizat e shëndosha nga dëmtimi Disa kërkues nga italia, danimaraka dhe finlanda këshillojn përdorimin e tij si një ilaç plotësus për të semurët me Kancer.

Përdorimi: Një lugë të vogël (çaji) nga vai i xhinsengut ne një gotë qumësht pihet du herë në ditë, mëngjes dhe mbrëmje pas buke deri në normalizimin e plotë të gjendjes.

Vrejtëje: Nuk lejohet të përdoret nga të semuret me Hipertension dhe te ata që janë alergjikë dhe nga grate shtatezana.

Sasia: 60 ml

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5