Tact Vaj Manxurane

SKU: PROD-16477
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Manxurana është bimë barishtore. Pjesët që përdoren prej saj janë degët e lulëzuara bashkë me lulet e saj. Vaji i manxuranës nga Tact është preparat 100% natyral që nxirret nga degët, gjethet dhe lulet e bimës, pas shtrydhjes në gjendje të ftohtë me qëllim për të mos pësuar asnjë ndryshim në strukturën përbërëse kimike, si dhe për të arritur efekshmëri maksimale në përdorimin...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

800 L

Përshkrim

Manxurana është bimë barishtore.

Pjesët që përdoren prej saj janë degët e lulëzuara bashkë me lulet e saj.

Vaji i manxuranës nga Tact është preparat 100% natyral që nxirret nga degët, gjethet dhe lulet e bimës, pas shtrydhjes në gjendje të ftohtë me qëllim për të mos pësuar asnjë ndryshim në strukturën përbërëse kimike, si dhe për të arritur efekshmëri maksimale në përdorimin e saj mjekësor.

Përbërja: - Është vaj eteror, përbërësi kryesor të të cilit janë timoli dhe kafakroli (كافاكرول). - Acid rozmarinik, i cili shpjegon edhe efektin anti-virusal dhe anti-mikrobik të këtij vaji. - Anti-oksdiantë dhe teninat. - Terpina, të cilat ndikojnë në rregullimin e hormoneve. Dobitë dhe përdorimi: Vaji i manxuranës përdoret në rastet e rënda me grip dhe përdoret për lyerje të zonës së hundës; përdoret për trajtimin e inflamacionit të kraharorit dhe kurrizit. Në mjekësinë profetike ai është cituar pikërisht për këtë qëllim, në rastet e çrregullimit të ciklit menstrual, dhimbjet para dhe gjatë mensruacioneve. Ky vaj përshkruhet: në rastet e sterilitetit tek femrat, për shkak të efektit që ka në normalizimin e hormoneve të gjendrave mbiveshkore si aldosteronit dhe prostaglandinës; në rastet me hipertension.

Mbështetur mbi studimet bashkëkohore ky preparat rekomandohet të përdoret kryesisht për trajtim te jashtëm në:

  1. Rastet me rrufë nga gjendjet gripale. Përdoret si krem për lyerjen e regjionit të hundës por edhe spraj për çlirimin e vrimave të saj nga rrufa.
  2. Përdoret për trajtimin e dhimbjeve reumatizmale, të artritit dhe të dhimbjes së koks si krem për lyerje dhe gjithashtu përshkruhet në التهاب الأعصابdhe dhimbjet e muskujve të qafës.
  3. Trajtimin e hemorroideve dhe lehtësimin e dhimbjeve të tyre.

Për përdorim të brendshëm ai këshillohet për:

1. Gratë që vuajnë nga steriliteti i shkaktuar si pasojë e mosfunksionimit të mirë të sekretimit të hormoneve nga gjendrat mbiveshkore dhe në rastet e çrregullimeve të hasura në ciklin menstrual dhe për trajtimin e dhimbjeve menstruale.

2. Trajtimin e rrufës; inflamimit të kraharorit, inflamacionit alergjik të hundës, kollës dhe astmës.

3. Për trajtimin e shqetësimeve pastro-intestinale, për faktin se luan rol qetësues dhe largon gazrat.

4. Studimet e fundit kanë vërtetuar për ndikimin që ka ky vaj si stimulues i sistemit imunitar, saqë mund të thuhet se ka efekt të njëjtë me vajin e farës së zezë.

5. Zgjeron enët dhe kapilarët periferikë të gjakut, për këtë arsye këshillohet përdorimi i tij tek të sëmurët me hipertension.

6. Përdoret si erëz në supa, ushqimet e gatuara (gjellë) dhe në përgatitjen e salcave të ndryshme. Është i garantuar përdorimi i 5 mlg të këtij vaji për çdo kilogram peshë të trupit të njeriut dhe nuk ka asnjë efekt helmues. Duhet të përdoret me kujdes nga të sëmurët me tension të ulët të gjakut.

Paketimi: Shishe qelqi e errët 60 ml

Të ruhet në temperaturën 15 ° C dhe të mbahet larg përdorimit nga ana e fëmijëve.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5