Tact Vaj Saffrani

SKU: PROD-16465
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

1,000 L

Përshkrim

Përbërësit e vajit të Safronit arrijnë deri në 125 përbërës kur ndër më të rëndësishmit është cardonidi, i cili përmbën dy lënde Lakobinën dhe Betakarotinën (elemente mbrojtëse dhe medikamente kundër kancereve) dhe gjithashtu përmban lëndën e rosinës (një lëndë që forcon nervat dhe që shërben si stimulant që lehtëson mestruacionet tek gratë).

Vaji i Safronit nga Tact është një vaj natyral që nxirret dhe shtrydhet me metodën e ftohjes pasi t’i jenë pastruar stigmat e Safronit me 1:1 përqind në të njëjtën mënyrë siç veprohet me vajin e sojës (me kohë dhe temperaturë fikse).

Solucioni i nxjerrë i Safronit është shritrë deri në 20% nëpërmjet vajrave që mbështesin efektin e Safronit (vaji i trumzës, vaji i altesë dhe vaji i qimnoni krojës), sidomos për mjekimin e sëmundjeve të organit të frymëmarrjes dhe organit tretës.

Dobitë dhe përdorimet: Safroni përfshihet në prodhimin e atyre produkteve moderne që përdoren për largimin e grimbave të zorrëve dhe si ilaç qetësues për rastet që kanë të bëjnë me nervat dhe frymëmarrjen.

Gjithashtu ai përfshihet tek medikamantet që shërbejnë për stimulimin e sekretimit urinar dhe sidomos tek medikamantet që përdoren për organin e frymëmarrjes dhe qetësimin e kollës.

Gjithashtu vaji i Safronin përdoret për rastet e mëposhtme:

1- Mjekimin e acarimit të organit të frymëmarrjes, acarimin e laringut. Ai mjekon dhe qetëson kollën, kollën e thatë dhe ftohjet.

2- Mjekon sëmundjet e organit tretës, lehtëson nxjerrjen e gazrave dhe në të njëjtën kohë ndalon oreksin duke ndihmuar në mbajtjen e dietës dhe për uljen e peshës. Gjithashtu përdoret për qetësimin e dhembjeve të stomakut dhe për lagimin e krimbave të zorrëve.

3- Vepron për forcimin e sistemit qendror nervor.

4- Heq frikerat per prishjen e temperamentit, stresin dhe sëmundjet psiqike, vesveset dhe frikërat. Shërben për lehtësimin e gjumit dhe si qetësues.

5- Safroni jep energji dhe rrit forcën seksuale, forcon shqisat si: dëgjimin, prekjen, nuhatjen dhe shikimin etj.

6- Përdoret në shumë medikamente qetësuese në rastet e semundjeve nervore dhe psiqike,duke zbutur efektet anesore te tyre.

7- Ndihmon në nxjerrjen e djersës dhe për uljen e temperaturës.

8- Ndihmon për lehtësimin e dhembjeve të mestruacineve tek gratë dhe ndihmon për fillimin e tyre duke përdorur dy lugë nga dy deri tri herë çdo ditë para fillimit të mestruacioneve me dy ose tri ditë ose kur fillojnë dhembjet e mestruacioneve.

9- Parandalon rrahjet e shpejta të zemrës dhe e aktivizon atë. Vaji i Safronit përdoret për sëmundjet e aritmisë.

10- Vaji i Safronit është i dobishëm për mjekimin e lëkurës së thatë duke i dhënë asaj butësinë e duhur. Gjithashtu mund të përzihet me vajin e zenxhebilit për të përmirësua efektin dhe rrezultatet.

11- Vaji është i dobishëm për mjekimin e sëmundjeve të kancerit, sepse efektet e tij ia kalojnë efekteve të vajit të Turmikut (Safronit të Indisë) dhe rozmarinës.

Përdorimi: Një lugë caji, tre herë çdo ditë, para buke.

Efektet anësore: Vaji i Safronit nga Tact nese perdoret ne doza të mëdha mund të shkaktojë: - Shtim të mestruacioneve. - Skuqje të fytyrës, uljen e rrahjeve të zemrës ose dhembje koke.

Nuk këshillohet që të përdoret nga gratë shtatzëna.

Ruhet në temperaturën 15 c dhe duhet mbajtur larg fëmijëve.

Paketimi: Shishe qelqi 60 ml

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5