Hurmat Neptat Ali

SKU: PROD-20383
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Neptat Ali të Arabisë Saudite. Këto hurma janë të buta dhe të shijshme, dhe shpesh përshkruhen si me një shije karamel. Neptat Ali janë një burim i mirë i karbohidrateve, fibrave ushqyese, vitaminave dhe mineraleve si vitamin C, kalciumi, hekuri dhe kaliumi. Ata gjithashtu janë një burim i mirë i antioksidantëve, të cilët ndihmojnë në luftimin e dëmtimit që shkaktohen nga radikalet e lira në organizëm dhe në rritjen e sis...
Disponueshmëria:

125 Në Stok

800 L

Përshkrim

Neptat Ali të Arabisë Saudite. Këto hurma janë të buta dhe të shijshme, dhe shpesh përshkruhen si me një shije karamel. Neptat Ali janë një burim i mirë i karbohidrateve, fibrave ushqyese, vitaminave dhe mineraleve si vitamin C, kalciumi, hekuri dhe kaliumi. Ata gjithashtu janë një burim i mirë i antioksidantëve, të cilët ndihmojnë në luftimin e dëmtimit që shkaktohen nga radikalet e lira në organizëm dhe në rritjen e sistemit imunitar. Megjithatë, këshillohet të konsumohen në sasi të moderuara, pasi ato përmbajnë edhe sasi të konsiderueshme kalorish.

 

Këto hurma janë gjithashtu një burim i mirë i:

1.     Karbohidrateve, që ofrojnë energji për organizmin

2.     Fibrave ushqyese, që ndihmojnë në rregullimin e tretjes dhe në zvogëlimin e kolesterolit në gjak

3.     Vitaminave dhe mineraleve si vitamin C, kalciumi, hekuri dhe kaliumi

Antioksidantëve, të cilët ndihmojnë në luftimin e dëmtimit që shkaktohen nga radikalet e lira në organizëm dhe në rritjen e sistemit imunitar.

 

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5