Tact Vaj Karafili

SKU: PROD-16545
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

800 L

Përshkrim

Tact Vaj Karafili

Bimë e familjes karafilore.

Është bimë e vogël me gjelbërim të përhershëm e cila jep një grup lulesh karafili, të cilat janë edhe pjesa e përdorshme nga kjo bimë.

Esenca vajore e përqendruar e kësaj bime që është vaj aromatik konsiston në një preparat natyral 100% që nxirret nga shtrydhja në gjendje të ftohtë me qëllim për të ruajtur strukturën kimike dhe për të pasur efektshmëri maksimale në përdorimin e saj mjekësor.

Përbërja: Përmban kryesisht eugenol, acetat eugenoli, iso-eugenol dhe karafilene.

Veçoritë: Përdoret zakonisht si qetësues dhe antiseptik ndaj sëmundjeve kërpudhore të lëkurës.

Përdoret gjithashtu kundra të vjellave dhe të përzierit. Vaji i karafilit është nxitës seksual dhe përdoret për pakësimin e akneve (puçrrave të fytyrës).

Dobitë dhe përdorimi: - Qetëson dhimbjet e dhëmbëve dhe ka efekte pastruese. - Qetëson dhimbjet e reumatizmës dhe të muskujve, kur përdoret si vaj për lyerje: përzihet në raporte 1:10 me vajin e xhoxhobës, aplikohet në regjionet me dhimbje. - Përdoret në rastet e sinozitit dhe kongjestioneve hundore (aplikohet një përzierje e këtij vaji në masën 1ml. + 10 ml. vaj kungulli) një lugë e madhe mund të merret çdo ditë për një periudhë njëjavore. - Përdoret për aknet (puçrrat e fytyrës). Një përzierje e 1ml. vaj karafili + 5 ml. vaj livande + 10 ml. vaj i xhoxhobës.

Duhet të përdoret çdo ditë pas larjes së fytyrës dhe para gjumi. - Përdoret në rastet e mosmbajtjes së urinës.

Paketimi: Shishe qelqi e errët 60 ml, bashkë me pikatore (20 pika vaji janë të barabarta me 1 ml.)

Ruhet në temperaturën 15 ° C dhe mbahet larg përdorimit nga ana e fëmijëve.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5