Tact Vaj Portokalli

SKU: PROD-16553
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Vaji i portokallit nga Tact është preparat natyral 100% që nxirret nga shtrydhja e e portokalli me gjithë lëvore, pas larjes dhe tharjes, në gjendje të ftohtë me qëllim për të ruajtur strukturën kimike dhe për të pasur efektshmëri maksimale në përdorimin e saj mjekësor. Vaji i portokallit ka shije të ëmbël dhe aromë depërtuese dhe freskuese Ai përmban: Limonene, decylic – aledhyd, linalool, terpineol dhe beta-karotin&e...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

1,000 L

Përshkrim

Vaji i portokallit nga Tact është preparat natyral 100% që nxirret nga shtrydhja e e portokalli me gjithë lëvore, pas larjes dhe tharjes, në gjendje të ftohtë me qëllim për të ruajtur strukturën kimike dhe për të pasur efektshmëri maksimale në përdorimin e saj mjekësor.

Vaji i portokallit ka shije të ëmbël dhe aromë depërtuese dhe freskuese

Ai përmban: Limonene, decylic – aledhyd, linalool, terpineol dhe beta-karotinë. Dobitë dhe përdorimet

Ndihmon aparatin tretës në procesin tretjes, është i dobishëm për melçinë dhe për eliminimin e helmeve në trup.

Ndihmon në rifreskimin dhe gjallërimin e një lëkure të lodhur, duke e përdorur për masazh. Përzihen disa pika të këtij vaji me vajin e arrës së kokosit ose vajin e bajames së ëmbël.

Ndihmon në tretjen e dhjamrave dhe yndyrnave të tepërta, është diuretik. Vepron si qetësues për nervat dhe në rastet me stres dhe depresion.

Forcon sistemin imunitar në trupin e njeriut sidomos në rastet e të sëmurave me grip dhe ftohje. Pastron nga gëlbaza.

Vaji i portokallit nëse përdoret gjatë procesit të larjes (dushit) i jep freski dhe gjallëri trupit, qetëson nervat dhe ndihmon për gjumë.

Gjallërron funksionin e veshkave dhe në mënyrë të posaçme funksionin e gjendrave mbiveshkore.

Paketimi: Shishe qelqi e errët 60 ml.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5