Orchid Professional - Krem Deodorant

SKU: PROD-16732
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

500 L

Përshkrim

Orchid Professional Deodorant Cream (Krem Orkid Deodorant)

Efekt që zgjat Ekstrakte natyrale bimësh 30 ml

Orchid Deodorant Cream ka efekt që zgjat dhe përshtatet mirë me lëkurën dhe nuk pengon funksionimin normal të poreve të saj.

Ai nuk ka efekte anësore dhe nuk lë gjurmë në rroba.

Përdorimi Lyhuni bollshëm me Orchid Deodorant Cream në zonat e dëshiruara pasi ato të pastrohen dhe thahen mirë.

Orchid Deodorant Cream do t’iu mbajë të freskët dhe të mbrojtur për disa ditë.

Përmbërja Ekstrakte bimore natyrale, intensifikues hidratimi, vajra aromantik natyral, ujë i distiluar. Vetëm për përdorim të jashtëm. Pas përdorimit të mbyllet tubeti.

Sasia 30 ml

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5