Orchid Profesional Krem Tendoses dhe Konturues

SKU: PROD-16735
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

1,800 L

Përshkrim

Orchid Tightening and Contouring (Orkid tendosës dhe konturues)

Krem anti-stres për lëkurë të lodhur Profesional 50 ml Orchid Tightening and Contouring është pjesë e sistemit inovativ të kujdesjes anti-lëshim për lëkurën.

Me një përdorim të rregullt ai kombinon efektet e menjëhershme me ato afatgjata për t’iu dhënë ju lëkurë dukshëm më të tendosur, më të konturuar dhe më të butë.

Kolagjeni luan një rol të rëndësishëm në strukturën dhe densitetin e lëkurës.

Me kalimin e kohës kjo strukturë ndryshon duke e lënë lëkurën të ndihet më pak e qëndrueshme dhe më pas e dendur. Karakteristikat e fytyrës bëhen më të zbehta.

Në sajë të formulës së tij me përbërje vitamine A dhe vitamine E Orchid Tightening and Contouring mbështet rigjenerimin e vetë lëkurës duke ju dhënë një pamje të çlodhur në mëngjes.

Përdorimi Kremi Orchid Tightening and Contouring përdoret përditë çdo mëngjes. Me të lyhet e gjithë fytyra duke i kushtuar kujdes të veçantë pjesës së tëmthave, faqes, mjekrës dhe qafës.

Prodhuar nga TARABISHI cosmetics Industries nën liçensën e Dead Sea Minerals Salts Co.

Sasia 50 gr

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5