Krem Nate me Vaj Farë Rrushi dhe Vitaminë C

SKU: PROD-18131
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Phenomenal Krem Nate me Vaj Farë Rrushi dhe Vitaminë C.   Për një lëkurë të shëndetshme dhe të re. (Krem nate)   Hidratues dhe Ushqyes shumë i mirë për lëkurën tuaj.   Kujdesi intensiv për lëkurën e fytyrës, qafës dhe nën sytë.   Kujdes special për rrudha të holla   Kujdesi intensiv gjatë gjithë natës   I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëku...
Disponueshmëria:

500 në magazinë

1,000 L

Përshkrim

Phenomenal Krem Nate me Vaj Farë Rrushi dhe Vitaminë C.
 
Për një lëkurë të shëndetshme dhe të re. (Krem nate)
 
Hidratues dhe Ushqyes shumë i mirë për lëkurën tuaj.
 
Kujdesi intensiv për lëkurën e fytyrës, qafës dhe nën sytë.
 
Kujdes special për rrudha të holla
 
Kujdesi intensiv gjatë gjithë natës
 
I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës
iso: 9001
iso: 22000
Standardet e PMP
 
Sasia 150 ml
 

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5