Orchid Professional Night and Care Cream

SKU: PROD-16590
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

800 L

Përshkrim

Orchid Professional Night and Care Cream me ekstrakte nga caji jeshil, ka nje perberje unike te bute e te pasur, e cila deporton ne lekure duke mos lene gjurme yndyrne pas perdorimit.

Caj Jeshil redukton rrudhat dhe mbron epidermen ne saj te efektit te tij te forte si antioksidant.

Kombinimi midis vitamines E, F dhe Cajit Jeshit lehteson dhe zbut lekuren e lodhur si dhe siguron mbrojtje kunder efekteve te moshes

Ky eshte nje krem profesional dhe origjinal i firmes Orchid i shoqeruar me pullen e sigurise.

Kremi eshte i shoqeruar edhe me fleten e perdorimit.

Sasia 50 ml

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5