Skin Care Cream with Colagen & Vitamin C

SKU: PROD-18499
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

100 Në Stok

1,000 L

Përshkrim

Skin Care Cream with Colagen & Vitamin C - Kremi per Kujdesin e Lekures me Kolagjen & Vitamine C nga Produkte Natyrale Formula me Vitaminen C dhe Kolagjen reduktojne shenjat e dukshme te plakjes se fytyres si dhe vonojn plakjen e lekures pasi ndihmon edhe ne rinovimin ose rigjallerimin e qelizave te lekures Kremi ndihmon ne forcimin e lekures Eshte i pasur me multi Antioksidante Trajtim i efektshem kunder plakjes se lekures

Sasia 100 ml

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5