Snake Cream

SKU: PROD-16479
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

800 L

Përshkrim

SNAKE CREAM Kremi me ekstraktin e gjarperit pakeson problemet e lekures si acnet,rrudhat dhe mbron lekuren nga bakterjet.

Gjithashtu vitamina E qe permbane ky krem ndihmon ne zbardhjen dhe ne ushqimin e lekures etj...

Sasia 80 gr

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5