Orchid Anti Stress - Krem Dite me vit AEC

SKU: PROD-16715
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

1,200 L

Përshkrim

Orchid Anti Stress Cream (Krem Orkid kundër stresit) Për lëkurë të lodhur.

Me vitamina A, E dhe C.

Me efekt kundër rrudhave

Për lëkurë të pastër 50 ml Orchid Anti Stress Cream është shumë efektiv në reduktimin e rrudhave të lëkurës në sajë të formulës së tij me vitaminë E, A dhe C.

Ai siguron lëkurë me pamje më të re dhe më të shëndetshme.

Vitamina C rikthen energjinë dhe freskinë e një lëkure të rigjallëruar.

Përdorimi Orchid Anti Stress Cream është mjaft mirë i harmonizuar me lëkurën.

Kështu ai mund të përdoret me të gjitha llojet e lëkurës si edhe me ato shumë të ndjeshme.

Lyhuni me Orchid Anti Stress Cream çdo ditë në fytyrë dhe qafë.

Ai përbën një bazë ideale për makiazh.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5