Tact Ivy Oil

SKU: PROD-16639
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

800 L

Përshkrim

Tact Ivy oil perdoret për të trajtuar sëmundje dhe probleme të tilla si : - kolliti, - bronkiti, - rrufë, - etj.

Mund te përdoret edhe nga persona qe kane probleme me celulitin

Përdorimi i brendshëm: Ivy oil perdoret per dhimbje reumatike, kollë dhe bronkit.

Përdorimi i jashtëm: Ivy oil është përdorur kryesisht në kozmetikë dhe gjen përdorim në trajtimin e djegieve, lythave, dhimbjeve te dhëmbit dhe celulitit.

Kujdes ! Përdorimi i brendshëm, i tepërt mund të shkatërrojë qelizat e kuqe të gjakut dhe te shkaktoje nervozizëm, diare dhe të vjella

Sasia 60 ml

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5