Vaji Esencial i Mentes 10 ml

SKU: PROD-20456
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

100 Në Stok

1,200 L

Përshkrim

Vaji Esencial i Mentes ka shumë dobi dhe përfitime për trupin dhe shëndetin tuaj emocional dhe psikologjik. Disa nga këto përfitime janë:

Redukton stresin dhe ankthin: Vaji esencial i mentes ndihmon në reduktimin e niveleve të stresit dhe ankthit në trup dhe në mendjen tuaj.

1. Përmirëson gjumin: Duke përdorur vajin esencial të menteve përpara fjetjes, mund të ndihmoni në përmirësimin e gjumit dhe në lehtësimin e gjumit të vështirë.

2. Përmirëson qëndrimin emocional: Vaji esencial i mentes ndihmon në përmirësimin e qëndrimit emocional dhe në lehtësimin e ndjesive të trishtimit dhe ankthit.

3. Përmirëson koncentrimin dhe kujtesën: Përdorimi i vajit esencial të mentes mund të ndihmojë në përmirësimin e koncentrimit dhe kujtesës, duke ndihmuar në lehtësimin e trurit dhe në përqendrimin e mendjes.

4. Përmirëson frymëmarrjen: Vaji esencial i mentes ndihmon në përmirësimin e frymëmarrjes, duke ndihmuar në hapjen e rrugëve të frymëmarrjes dhe në ndihmën e trurit në marrjen e më shumë oksigjenit.

5. Lehtëson dhimbjet e kafkës dhe të trupit: Përdorimi i vajit esencial të mentes mund të ndihmojë në lehtësimin e dhimbjeve të kafkës dhe të trupit, duke ndihmuar në relaksimin e muskujve dhe në zbutjen e tensioneve të trupit.

Për të ekstraktuar vajin esencial të mentes është procesi i distilimit me avull, ku uji që përmban shumë pjesë të bimëve të thara të menteve ngrohet dhe shndërrohet në avull. Avulli pastaj kalon përmes një tubi ku ndodhen bimët e thara të menteve, duke i nxjerrë atyre esencën e vajit. Avulli me esencën e vajit pastaj kthet në formën e vajit esencial në një aparaturë tjetër.

Paketim 10 ml

Vaji Esencial i Mentes

Peppermint essential oil

 

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5