Tact Vaj i Kemunit

SKU: PROD-16555
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

800 L

Përshkrim

Tact Vaj i Kemunit

Luan rol qetësues, largon gazrat dhe dhe fryrjet intestinale, si dhe largon dhimbjet e barkut te të rriturit, të vegjlit por edhe nënat që ushqejnë me gji.

Shton qumështin tek nënat. Esenca vajore e përqëndruar e farave të Kemunit është preparat 100% natyral, e cila nxirret në gjendje të ftohtë për të mos shkaktuar asnjë ndryshim në strukturën kimike dhe për të ruajtur efektshmëri të lartë në përdorimin mjekësor.

Përbërja: Ky vaj përmban cumin aldehyle, acide oksigjenike, prej tyre pinene, dipantene, phellandrene, si dhe keomenal e keominol.

Dobitë dhe përdorimet:

  1. Shqetësimet e aparatit tretës: largon gazrat, fryrjet intestinale dhe dhimbjet e barkut. Hap oreksin dhe qetëson dhimbjet e barkut tek të rriturit, të vegjlit dhe të gratë me gji (hidhen disa pika në ushqim, por mund të pihen në qumësht ose dhe me ujë).
  2. Qetëson dhimbjet e veshkave dhe ndihmon në shpërbërjen e gurëve në veshka dhe në kanalet urinare. Një shoqëri farmaceutike gjermane e ka përdorur për këtë qëllim dhe me rezultat nën emrin farmakologjik Roantex.
  3. Është shumë i vlefshëm në rastet e enjtieve të testikujve (përdoret 1ml vaj kemuni + 10 ml vaj i xhoxhobës).
  4. Është i dobishëm në rastet e reumatizmës së zemrës si melhem për lyerje mbi gjoks. (Përdoret një përzierje e 1 ml. vaj kemuni + 10 ml. Vaji i farës së zezë).
  5. Është i dobishëm në trajtimin e ulcerave dhe plagëve (përdoret një përzierje e këtij vaji në masën 1 ml. + mjaltë).
  6. përdoret për sëmundjet e aparatit të frymëmarrjes; kollës dhe astmës (përdoret një përzierje e këtij vaji në masën 1 ml. + vaj glikanxo + vaj lisëni + vaji xhenxhefili + 10 ml. Vaj ++++) Paketimi: Paketimi: Mbushje në shishe qelqi të errët 30 ml. e shoqëruar me pikatore (20 pika bëjnë 1 ml.)

Ruhet në temperaturën 15 ° C dhe mbahet larg përdorimit nga ana e fëmijëve.

Sasia 60 ml

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5