Vaji Esencial i Xhinxherit 10 ml

SKU: PROD-20460
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
  Vaji Esencial i Xhinxherfilit (Ginger) ka shumë dobësi dhe efekte shëndetësore pozitive për organizmin. Disa nga këto dobësi dhe efekte janë: 1. Ndihmon në lehtësimin e dhimbjeve dhe inflamacionit: Vaji esencial i xhinxherfilit ka një efekt analgjezik dhe anti-inflamator, ndaj ndihmon në zvogëlimin e dhimbjeve dhe inflamacionit të trupit. 2. Ndihmon në përmirësimin e shëndetit të zemrës: Vaji esencial i xhinxherfilit ndihmon në zvo...
Disponueshmëria:

50 Në Stok

1,300 L

Përshkrim

 

Vaji Esencial i Xhinxherfilit (Ginger) ka shumë dobësi dhe efekte shëndetësore pozitive për organizmin. Disa nga këto dobësi dhe efekte janë:

1. Ndihmon në lehtësimin e dhimbjeve dhe inflamacionit: Vaji esencial i xhinxherfilit ka një efekt analgjezik dhe anti-inflamator, ndaj ndihmon në zvogëlimin e dhimbjeve dhe inflamacionit të trupit.

2. Ndihmon në përmirësimin e shëndetit të zemrës: Vaji esencial i xhinxherfilit ndihmon në zvogëlimin e kolesterollit dhe në mbajtjen e niveleve të tensionit të gjakut nën kontroll. Kjo ndihmon në përmirësimin e shëndetit të zemrës dhe redukton rrezikun e sëmundjeve kardiovaskulare.

3. Ndihmon në rritjen e qarkullimit të gjakut: Vaji esencial i xhinxherfilit ka një efekt stimulues në rritjen e qarkullimit të gjakut në trup. Kjo ndihmon në përmirësimin e shëndetit të lëkurës dhe në rritjen e shpejtësisë së shërimit të plagëve.

4. Ndihmon në lehtësimin e stresit dhe ankthit: Vaji esencial i xhinxherfilit ka një efekt qetësues në trup, ndaj ndihmon në lehtësimin e stresit dhe ankthit. Kjo mund të ndihmojë në përmirësimin e gjumit dhe në rritjen e niveleve të energjisë.

5. Ndihmon në përmirësimin e funksionit të traktit tretës: Vaji esencial i xhinxherfilit ka një efekt stimulues në traktin tretës. Kjo ndihmon në lehtësimin e simptomave të shtrenjta të traktit tretës, siç janë kapsllëku, diarreja, dhe gazrat e tepërt.

6. Ndihmon në rritjen e imunitetit: Vaji esencial i xhinxherfilit ka një efekt stimulues në sistemin imunitar, ndaj mund të ndihmojë në rritjen e imunitetit të trupit dhe në luftimin e infeksioneve.

7. Ndihmon në përmirësimin e shëndetit të trurit: Vaji esencial i xhinxherfilit mund të ndihmojë në përmirësimin e kujtesës dhe në luftimin e ndjenjës së lodhjes së trurit.

8. Ndihmon në rritjen e energjisë: Vaji esencial i xhinxherfilit ka një efekt stimulues në trup, ndaj mund të ndihmojë në rritjen e niveleve të energjisë dhe në lehtësimin e lodhjes.

9. Ndihmon në përmirësimin e shëndetit të fytyrës: Vaji esencial i xhinxherfilit ka një efekt antibakterial dhe anti-inflamator në lëkurë, ndaj mund të ndihmojë në lehtësimin e akneve dhe në përmirësimin e shëndetit të lëkurës.

10. Ndihmon në rritjen e rëndësisë së trupit: Vaji esencial i xhinxherfilit mund të ndihmojë në rritjen e rëndësisë së trupit dhe në ndihmën e trupit në këmbimin e substancave ushqyese.

Duke përdorur vajin esencial të xhinxherfilit në mënyrë të përshtatshme, mund të përfitoni nga të gjitha këto dobi dhe efekte shëndetësore pozitive. Kjo mund të përfshijë përdorimin e vajit në aromaterapi, masazh, aplikim topikal dhe shtim në ushqim.

Vaji esencial i xhinxherfilit prodhohet përmes distilimit të lëngjeve të freskëta të xhinxherfilit me ujë të ngrohtë. Ky proces përdor një teknikë të njohur si distilimi me avull. Pasi qëndron për një kohë të caktuar, përfundimisht prodhohet vaji esencial i xhinxherfilit.

Përdorimi i vajit esencial të xhinxherfilit është i rëndësishëm për shëndetin e përgjithshëm të trupit. Mund të përdoret në mënyra të ndryshme, duke përfshirë aromaterapinë, masazhet dhe aplikimet topikale. Kjo mund të ndihmojë në zvogëlimin e dhimbjeve, inflamacionit, dhe të ndihmojë në rritjen e energjisë dhe lehtësimin e stresit dhe ankthit.

Paketim 10 ml

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5