Tact Vaj Gjarpri

SKU: PROD-16599
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

1,000 L

Përshkrim

Vaji i Gjarprit nga Tact (Tact Oil Snake) përbëhet nga një grup i vajrave bimore natyrore që kanë ndikim të veçantë dhe efektivitet në lëkurën e kokës rrënjët e flokëve dhe në të gjitha fazat e rritjes së flokëve.

Këto vajra janë vaji i Xherxhirit (Rocket Oil), vaji i Bajames së ëmbël (Sëeet Almond Oil), vaji i Embrionit të Grurit (Ëheat Germ Oil), vaj Aloe Vera (Aloe Vera Oil), vaji Makthit (Fenugreek Oil), vaj Koriandër (Coriander Oil), vaj i Gjetheve të Ullirit (Olive Leaf Oil), vaj (Peppergrass Oil), vaj Selvie (Cypress Oil).

Të gjitha këto vajra janë përbërës 100% natyror që janë shtrydhur në të ftohtë dhe nuk ndryshojnë strukturën e tyre kimike për të siguruar efektivitetin maksimal.

Karakteristikat: Të gjithë vajrat që e përbëjnë vajin e Gjarprit janë përzgjdhur me kujdes të madh, me qëllim që secili prej tyre të japë efektin dhe të luajë rolin e dëshiruar që prej fazës së zhvillimit të qelizës së flokut deri në rritjen e tij.

Këtu janë vlerësuar vajrat që ushqejnë rrënjën e flokut, e pastrojnë atë nga substancat e dëmshme (si radikalet e lira) dhe që përmbajnë substanca të vlefshme, që e pastrojnë atë nga mikrobet, viruset, këpurdhat dhe parazitët e ndryshëm që dëmtojnë lëkuren e kokës si dhe anti zbokth.

Këto vajra ushqejnë dhe i japin flokut butësi maksimale, duke e mbrojtur atë njëkohësisht nga plasaritja dhe parandalon rënien e parakohshme të flokëve.

Përdorimi: Vendosni një sasi të vajit të Gjarpërit në flokë dhe në skalp (lëkurën e kokës).

Pastaj, masazhon kokën avash me qëllim që vaji i Gjarprit të arrisë skajet e flokëve. E mbajmë kështu për të paktën një orë pastaj lahet koka me shampo.

Përsëriteni dy herë në javë për tre muaj rrjesht. Të mbahet në vënd të thatë dhe larg dritës së diellit.

Sasia 60 ml

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5