Tact Vaj Propolis për Fëmijë

SKU: PROD-16653
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

800 L

Përshkrim

Tact Vaj Propolis për Fëmijë 

Përdoret për të trajtuar imunitetin e dobët, kundër të ftohtit, për grykët, përdoret për sistemin urinar dhe infeksionet e fishkëzës.

Përdoret për sëmundjet e gojës, kavitetin e dhëmbëve dhe sistemin e frymarjes.

Sasia 60 ml

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5