Vaji PN Organik i Farave të Kungullit 125 ml

SKU: PROD-16596
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

1,000 L

Përshkrim

Përse duhet të përdorim Vajin PN të Farave të Kungullit???

Eshtë preparat 100% natyral, i cili ekstraktohet nga farat e kungullit sipas metodave teknike më të mira, ekstraktohet në gjendje të ftohtë për të ruajtur strukturën kimike dhe për të pasur efektshmëri maksimale në përdorimin e tij mjekësor.

Farat e kungullit përmbajnë acide të ngopura yndyrore të ngopura dhe jo të ngopura, si dhe substanca antioksidante.

Përdorimi i vajit të farave të kungullit:

1- Sipas kodit amerikan për medicinës bimore P.D.R., Vaji i farave të kungullit është një preparat i përgatitur për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm. Nga ana mjekësore është licencuar për përdorim në shumë vende evropiane.

2- Ai përdoret për mjekimin e prostatës së zmadhuar dhe shqetësimeve që ndjehen në urinim tek të moshuarit, gjithashtu mbron nga infeksionet e prostatës.

3- Përdoret për trajtimin e rasteve me parazitë të barkut (krimba).

4- Për reumatizëm, me përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

5- Përdoret për ulcerën e stomakut dhe acarimin e zorrëve.

Doza e rekomanduar: Një lugë e vogël në mëngjes dhe në mbrëmje për të rriturit dhe gjysma e saj për të vegjlit.

Efektet anësore: Nuk njihen efekte anësore apo të dëmshme nga përdorimi i këtij vaji. Të mbahet larg përdorimit nga ana e fëmijëve.

Sepse Trupi Juaj Meritoni Te Trajtohet Ne Menyre Te Shendeteshme. 

Sasia 125 ml

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5