Tact Vaji i farës së Xhoxhobës

SKU: PROD-16565
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

1,000 L

Përshkrim

Vaji i farës së Xhoxhobës nga Tact është një produkt 100% natyral i nxjerrë nga farat e bimës së Xhoxhobës pa pësuar asnjë ndryshim në strukturën e tij kimike, për të garantuar efektin maksimal në përdorimin shëndetsor.

Struktura përbërëse e vajit: Vaji Xhoxhobës ndryshon plotësisht nga të gjitha vajrat bimorë përsa i përket përbërjes së tij kimike dhe klasifikohet kimiksht si një qiri i lëngshëm që del i si rezultat i bashkimit të amino acideve dhe trasformimit me një zinxhir të gjatë dhe të njëjtë karbonik, i cili përmban rreth 40-44 atome karboni.

Për këtë arsye fushat e përdorimit të tij janë të shumta dhe asnjë solucion i efektshëm qoftë shampo, krem apo pomadë nuk mund të bëjë dot pa të.

Ai ka efekt shumë të lartë për shkak të uljes që i bën korneas së jodit.

Ai ka ngjyrë të verdhë dhe shije të pëlqyeshme.

Dobitë e tij: Vaji i Xhoxhobës dallohet për forcën e tij për të aktivizuar proçeset e ndërtimit të qelizave në lëkurë, rregullon mekanizmin e ekulibrit të lagështisë dhe siguron një mbrojtje natyrale kundër faktorëve të jashtëm si p.sh: nxehtësia, lagështia dhe pluhurat.

Gjithashtu ky vaj konsiderohet një lëndë natyrale për një numër të ndryshëm bakteriesh dhe mukozash.

Vaji i kokrave të Xhoxhobës ndihmon në uljen e tempit të sekretimit të vajrave në lëkurën yndyroze.

Kjo veçori vjen si rrjedhojë e aftësisë së vajit për t’i dhënë mekanizmave të trupit iluzionin e ekzistencës së një sasie të mjaftueshme të sekretimeve yndyrore, sepse baza dhe struktura e tij i ngjajnë shumë bazës dhe strukturës përbërëse të këtyre sekretimeve.

Përdorimet:

Fushat e përdorimit të vajit të kokrës së Xhoxhobës janë të shumta si p.sh: 1- Ndihmon për qetësimin dhe largimin e puçrave, kokrave me qelb, akneve në fytyrë dhe trup. 2- Për ta realizuar këtë duhet përgatitur një maskë e njomë e përbërë nga vaji i Xhoxhobës duke përdorur: 6 masa vaji të Xhoxhobës, plus një masë nga vaji i >>> i grurit, një masë nga vaji i kaktusit dhe një masë nga vaji i trëndafilit (uerdit).

Kjo përzierje trazohet dhe përdoret çdo ditë në mbrëmje përpara gjumit nëse lëkura është e yndyrshme dhe mund të përdoret në mëngjes nëse lëkura është e thatë.

Shto këtu edhe mundësinë që të përdoret si një pastrues i makjazhit për gratë, gjë e cila e ndihmon lëkurën dhe qafën dhe në largimin e rrudhave. 3- Kokrat me qelb dhe aknet mund të pastrohen duke përdorur përzierjen: 5 masa nga vaji i Xhoxhobës, një masë nga vaji i kanellës, një masë nga vaji i karafilit, një masë nga vaji i nenexhikut (na’nasë) dhe një masë nga vaji i livandos.

Me të lyhet disa herë ditë derisa të largohen aknet dhe kokrat me qelb.

4- Largon parazitët dhe zgjeben: përzihet në raportin 1:5 me vajin e glikanxos.

5- Lehtëson dhembjet e nervit shiatik dhe largon sipmtomat e tij në shumë raste.

6- Shërbën si zbutës i lëkurës para dhe pas ekspozimit në diell, duke përgatitur një pëzierje të sasive të barabarta nga vaji i Xhoxhobës, vajit të kaktusit, vajit të kamomilit dhe kjo përzierje parfumoset me vajin e livandos apo trëndafilit.

7- Lehtëson dhembjet e majasëllit, anusit dhe fistulit duke përgatitur një përzierje me raportin 1:1:5 me vajin e qimnonit të krojës (Carum Carvi) dhe vajit të >>>(Hyssopus Officinalis).

8- Largon acarimet e lëkurës në gishtat e këmbëve dhe sipër kofshëve duke përdorur një përzierje të sasive të barabarta nga vaji i Xhoxhobës, vajit të sherbelës dhe vajit të qimnonit të krojës.

9- Ndihmon për shërimin e tërheqjes muskulare dhe ndihmon në lëshimin e muskujve të tendosur, sidomos nëse përzihet me vajin e livandos.

10- Ndimon për qetësimin e dhembjeve të romatizmës, dhembjeve të kyçeve dhe acarimit të vertebrës së mesit (lumbar vertebra) duke përdorur vajn e qimnonit të krojës, sherbelës dhe xhenxhefilit.

11- Ndihmon për kurimin e fryrjes së prostatës duke përdorur doza të barabarta nga vaji i Xhoxhobës, vajit të qimnonit, vajit të hithrës duke u lyer ose duke konsumuar një lugë të madhe çdo ditë. Amballazhi:

Një shishe 100 ml e izoluar.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5