Tact Melissa oil

SKU: PROD-16643
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

800 L

Përshkrim

Tact Melissa oil

Disa nga dobite e ketij vaj jane : Ngroh kraharorin, antidepressant, tonik per sistemin nervor, rregullues i mesturacioneve, qetesues dhe anti spastik,

Pengon infeksionet bakteriale në zorrën e trashë, zorrët, traktin urinar dhe veshkat.

Sasia 60 ml

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5